Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 13 Mart 2022 #1 Auglogics'in 3 tane programını indirdim sonra optimize alan boşaltma hızlandırma vs. şeyler yaptım. Ben şimdi bu 3 programı silersem ayarlar eski haline mi döner?
Auglogics'in 3 tane programını indirdim sonra optimize alan boşaltma hızlandırma vs. şeyler yaptım. Ben şimdi bu 3 programı silersem ayarlar eski haline mi döner?
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 13 Mart 2022 #2 Bende kayıt defteri temizleyicisini kullanıyordum, sildim aynı kaldı. Ama öbür programlarını bilemeyeceğim. Edit: Hala kullanıyorum silip yine kurdum.
Bende kayıt defteri temizleyicisini kullanıyordum, sildim aynı kaldı. Ama öbür programlarını bilemeyeceğim. Edit: Hala kullanıyorum silip yine kurdum.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 13 Mart 2022 #3 429065 dedi: Bende kayıt defteri temizleyicisini kullanıyordum, sildim aynı kaldı. Ama öbür programlarını bilemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Optimize ve hızlandırma onlar sanırım. O ayarları yapmak için bunları indirmemi istedi.
429065 dedi: Bende kayıt defteri temizleyicisini kullanıyordum, sildim aynı kaldı. Ama öbür programlarını bilemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Optimize ve hızlandırma onlar sanırım. O ayarları yapmak için bunları indirmemi istedi.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 13 Mart 2022 #4 Pismaniyee dedi: Optimize ve hızlandırma onlar sanırım. O ayarları yapmak için bunları indirmemi istedi. Genişletmek için tıkla... Bilemeyeceğim onları hocam, hiç kullanmadım. Bence silseniz dahi aynı durumda kalır ama.
Pismaniyee dedi: Optimize ve hızlandırma onlar sanırım. O ayarları yapmak için bunları indirmemi istedi. Genişletmek için tıkla... Bilemeyeceğim onları hocam, hiç kullanmadım. Bence silseniz dahi aynı durumda kalır ama.