AUX kablosu Bluetooth ile nasıl bağlanır?

Badoo

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar eski bir ses sistemimiz vardı. Yani geçenlerde unuttuğumuzu kaldırıp bir kenara koyduğumuzu fark ettim. Temizledim çalıştırmak için bayağı bir uğraştım ancak şu an sorunsuz çalışıyor. Ancak eski bir ses sistemi ve AUX girişi ile bağlantı sağlayabiliyoruz sadece. (hoş güncel sistemleri bilmiyorum belki hala öyledir.) Ben bunu yakında yeni eve çıkacağım için yanımda götüreceğim ve mümkün olduğunca hem televizyon hem telefon hem PC kullanmak istiyorum. Nasıl olur diye düşünürken AUX girişini Bluetooth cihazı ile bağlantı mümkünse bu olur diye düşündüm. Böyle bir cihaz veya daha etkili bir yöntem var mı? Bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. 5.1 bir ses sistemi özelliğinden feragat etmeyi istemem açıkçası ama önerilerinizi bekliyorum.

Yok böyle değil demek istediğim aux çıkış deniyor sanırım yani kablosu aux ve pc'ye böyle bağlantı sağlayabiliyorum bu bahsettiğini biliyorum arabalarda falan kullanılıyor benim istediğim aux'u takıcam cihaza o cihaz Bluetooh olarak bağlanabilir hale getiricek ses sistemini.

Aux olduğuna emin misiniz? Gönderdiğim adaptör Aux girişli. Ses sisteminin üzerinde yuvanın yanında yazar ismi veya fotoğraf ekleyebilirseniz yardımcı olabilirim.

Terimlere hakim değilim biraz o yüzden yanlış yönlendirme yapmış olabilirim. Şimdi benim kullandığım ses sisteminin aux giriş kısmında iki yer var bu beyaz ve sarı kablo oraya takılıp bu birleştirme aparatı ile pcye bağlıyorum. Direkt olarak ses sistemine iki giriş olduğu için bağlayamam ve uyum sağlanmaz diye düşünüyorum. Benim düşüncem hani pc'ye bağlantıda kullandığım şekilde bu aparatı bir Bluetooth adaptörü tarzında cihazla ses aktarabilir miyim diye düşünerek sormuştum.

Ararken şöyle bir şey buldum bu işe yarar mı?
Amazon Ugreen Bluetooth Adaptörü

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-09-19 at 19.11.54.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 30
  • WhatsApp Image 2024-09-19 at 19.17.08.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…