Avast bilgi satıyor mu?

Üzgünüm bunun için Windows , Google , Office kullanmayı bırakman gerek onun yerine Linux , ungoogled Chromium ve İnternet bağlantısı kesilmiş LibreOffice kullanman gerekli.
Özel dosyalarım Linux'da saklı. Ayrıca benim ne kullandığım ve bilglilerimi avast yerine microsoft ile paylaşmam sizi zerre ilgilendirmez.

Peki emin olmak için soruyorum Gmail şifremi ya da hesap bilgilerimi satıyor mu?
Hayır kesinlikle, hiçbir AV firması bu tarz bilgileri sizden talep etmez bunlara erişmez zaten. Satılan bilgiler telemetri verileri, reklam verileri vs..

Arkadaşlar Avast antivirüs ile tarama yaptım ama sonradan sildim. Okuduğuma göre de bilgileri satıyormuş. Bir şey olur mu?

Her uygulama satıyor. Chrome, Facebook, Instagram, Twitter vb. satsa da normal bir durum. Hatta hiçbir program yüklemeseniz bile Windows'un kendisi satıyor. Microsoft satıyor direkt.

Arkadaşlar Avast antivirüs ile tarama yaptım ama sonradan sildim. Okuduğuma göre de bilgileri satıyormuş. Bir şey olur mu?
Technopat bile bazı bilgilerinizi alıyor hocam. Satıp satmadıklarını bilmem lakin ne dediğim şu konuyu okursanız anlarsınız;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı