Avast deneyiminiz nasıldı?

En mantıklısı bilgisayarınıza iyi davranmaktır anti virüse falan gerek yok siz bir şey indirmedikçe (sıkıntılı) virüs bulaşmaz.
 
Kendi setup.exe'sini virüs olarak algılayan antivirüse çöp derim.

Aradan yıllar geçmiş... Sen hâlâ bunu savunup kötü Anti-Virüs ilan ediyorsun. O sadece bir hataydı ve yıllar önce düzeltildi.

 
Kendi setup.exe'sini virüs olarak algılayan antivirüse çöp derim.

Hocam ben öyle bir şey olduğuna inanmıyorum antivirüsler veri tabanına göre virüsleri algılarlar yoksa o dosyanın virüs olup olmadığını nasıl bilsin başkasına bulaşan virüsleri kaydediyorlar başkasına bulaşırsa o dosyanın virüs olduğunu bildiği için öyle tespit edebiliyor.
 
Zamanında CCleaner yüklerken ufak yazıları okumadığım için yanında Avast yüklenmişti. En az 10 dakika Avast'ı kaldırmak ile uğraşmıştım. Kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor, kaldırmaya çalışıyorum kaldırılmıyor. En sonunda zar zor kaldırdım.
 
Avast'ın webcam koruması falan var mı? benim için önemli değil ben önlemimi önceden aldım ama almayanlar var, anlayanlar anladı.
 
Malwarebytes ve Kaspersky varken Avast önermem. Şu anda Malwarebytes kullanıyorum. 1 ay bilgisayarı kardeşime bırakmıştım maşallah neredeyse dosyadan çok virüs var. Aslında ben bilgisayarı kullanırken AV kullanmıyorum genel olarak ama bilgisayar kullanmayı webde gezinmekten oyun oynamaktan öte bilmeyen kişiler için şart olduğunu düşünüyorum.
 
@Ascendency hocam Avast deneyiminiz nasıldı? Forumda Avast kullanan bir sizi biliyorum, başka kullananlar varsa deneyimlerini ana menüsünü falan anlatabilirse sevinirim.

Çok kötü değildi ama cidden bilmeden sisteme zarar verecek bir şey yüklesem bilgisayar giderdi sanırım. Bazı yorumları okuduktan sonra sildim.
 

Geri
Yukarı