Avast deneyiminiz nasıldı?

Yorum yapan arkadaşların çoğu küçük yaşta sanırım, sadece çöp vs. yazmışlar tuhaf.
Soruna gelirsek, Avast'ın verileri sattığı doğrudur. Zamanında baya büyük bir olay olmuştu etkisi hala devam ediyor. Neden devam ediyor onu da bilmiyorum gerçekten. Artık uygulama ayarlarından veri toplama izinlerini kapatabiliyorsun. Ama daha iyi alternatifleri var tabii ki de. Bitdefender, Comodo gibi uygulamaları da deneyebilirsin.
 
Son düzenleme:
Performansı olumsuz etkilediğini hatırlıyorum. Bunun yanında sürekli satın almaya yönlendirmesini de rahatsız edici bulmuştum. Sağladığı güvenlik konusunda pişman olmazsınız yine de. Ufak tefek ayarlamalar da yapılırsa daha iyi olur, özellikle PUP ve gizlilik için.
 
@Ascendency hocam Avast deneyiminiz nasıldı? Forumda Avast kullanan bir sizi biliyorum, başka kullananlar varsa deneyimlerini ana menüsünü falan anlatabilirse sevinirim.
Koruma açısından memnunum. Yine de bastığım linklerin güvenli olup olmadığına dikkat ediyor ve indirdiğim dosyaları açmadan önce hem Avast, hem Malwarebytes, hem de VirusTotal ile taratıyordum. RAM kullanımı tarama haricinde normal olarak 150 MB'dı. CPU kullanımı ise genellikle %0 oldu. Şu an Avast kullanmıyorum ama gayet memnundum. Tabii sizde nasıl olur orasını bilemeyeceğim.

Ama forumda her söylenene inanmayın. Gayet iyi bir program. Menüsü modern görünüyor. Arayüz anlamında da beğendim.

Yaklaşık 30 gündür Avast kullanmıyorum. 30 günde değişen bir şey varsa bilemeyeceğim.
 
Son düzenleme:
En son birkaç sene önce denemiştim ama yine de hatırladığım kadar anlatacağım. Sanal makinede denemiştim. Açılış kapanış hızları berbat bir düzeye geldi. Key girmeden gerçek zamanlı koruması bile kapalı. Düşünün yani Bonzikill virüsünü bile bulamıyor😆 Sonra key girdim bütün virüsleri buldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı