hocam kb uyarı aldım yine güvenlik duvarı günlükler kısmında olucak onlar birde svchost ile ağın alakası nedir çek cumhuriyetinden gelmiş bir bağlantı gözüküyor anlam veremiyorum svc host windows dosyası ise neden engel verioyr rahatsız ettim kusura bakma hakkını helal et
birkaç haber okudum svchost.exeye virüsler sızmış
onlarınne olduğunu bilsem anlicamda pc bilgim 0
bu svchost yüüznden oluyor içine virüs sızmış olmasın? normalmiş çünkü sızması habire engelliyor her saniyede geliyor bu tür engellemeler
Hep aliyor zaten bir şey indirmeden halletmeye çalışıyorum önerin için sağ ol büyük sorun olursa denerim.
Onlarınne olduğunu bilsem anlicamda PC bilgim 0
Bu svchost yüüznden oluyor içine virüs sızmış olmasın? Normalmiş çünkü sızması ha bire engelliyor her saniyede geliyor bu tür engellemeler.
hep aliyor zaten birşey indirmeden halletmeye çalışıyorum önerin için sağol büyük sorun olursa denerim
onlarınne olduğunu bilsem anlicamda pc bilgim 0
bu svchost yüüznden oluyor içine virüs sızmış olmasın? normalmiş çünkü sızması habire engelliyor her saniyede geliyor bu tür engellemeler
attığım mesajlar var onlarıda oku bildiğin birşeyler varmı onlarlada ilgili
sende bak tek miyim yoksa diye soruyorum güvenlik duvarı günlükler kısmınıda varsa ss atarmısın yada o tarz şeyler varsa
Hocam emir verirmişsiniz gibi söylemeniz pek hoş olmadı. Hocamızın yerinde olsam değişik hissederdim kendimi. Beni alakadar etmez ancak rica etmeniz daha uygun olabilirdi.