Avast sonuçları virüs mü?

1652713017098.png


Bu benden giden ama engellenen olarak gözüküyor.
Bu da bana gelen ama engellenen.

1652713042354.png


Eskidende var mıydı bilmem ama yeni gördüm PC'de sıkıntı yok şu an ama normal çalışıyor 1 senedir bir şey indirmedim.

Bu terimler internet erişimi ile ilgili.

Birileri bana mı erişmeye çalışıyor?

Hocam emir verirmişsiniz gibi söylemeniz pek hoş olmadı. Hocamızın yerinde olsam değişik hissederdim kendimi. Beni alakadar etmez ancak rica etmeniz daha uygun olabilirdi.

Virüs var mı diye soruyorum hızlaca yazıyorum kalplerinizi kırdıysam kusura bakmayın hocam.
Aynı saniyelerde oluyor.

1652713163329.png


PC'ye virüs sızsa belli olur herhalde svchosta sızsa işlemlerde görev yöneticisinde çalışır RAM yüksek olur PC gg olurdu zaten 1 sene geçti.
Bir fikriniz var mı acaba?

Bu terimler internet erişimi ile ilgili.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı şeylere benden bir şeyler gitmeye çalışıyor svchosttan.

1652713499686.png


Riskli olsa zaten onerilmezdi ve moderator mesajı silerdi zararlı olsaydı.

Biliyorum anladım onu da bir şey indirmesem daha iyi olur. Başka önerileriniz varsa yazın açığım 7/24
Tek bende mi var? Olay tcp UDP ile ilgili onlar temiz Windows sistemleri zaten bir zarar vermez vermedi de onların ne olduğunu bilen detaylı bilen var mı varsa anlatabilir mi? Muhtemelen çözdüm internetimi güvenli ağ olarak seçtim sonrasında kesildi gelmemeye başladı kendisini güvenilmeyen olarak gördüğü için Windows svchost çalışıyordu galiba şu an 20 dakikadır kesildi onu yaptıktan sonra açtım yine başladı kapatınca kesiliyor.
Kesilmedi devam ediyoor tcp intten birisi ipmi buldu da bağlanıyor mu anlamadım. Avast engelliyor diger konumlar Avast'ın konuumu cekya ABD Almanya falan Windows svc host tek gönderime devam ediyor PC kapattığım an devam açınca duruyor engelliyor bir şey olmaz diye düşünüyor engelliyor sonuçta. İp'yibulup bağlanmaya mı çalışıyor? Yoksa normal Windows dosyası da Avast mı engelliyor? Yardım ederseniz sevinirm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Glass wire indirip daha detaylı bir analiz yap bence.
Kesilmedi devam ediyoor tcp intten birisi ipmi bulduda bağlanıyor mu anlamadım Avast engelliyor diger konumlar Avast'ın konuumu cekya ABD Almanya falan Windows svc host tek gönderime devam ediyor PC kapattığım an devamke açınca duruyor engelliyor bir şey olmaz diye düşünüyor engelliyor sonuçta ipmi bulup bağlanmayamı çalışıyor yoksa normal Windows dosyasıda Avast mı engelliyor yardım ederseniz sevinirm.
Hocam indirin @289120 'nin önerdiği programı sonuçları sonra paylaş bizimle.
 
Hocam.

Hocam indirin @289120'nin önerdiği programı sonuçları sonra paylaş bizimle.

svchost.exe izin veriyor gelen gidene ama Avast engelliyor o program ile ilgili Avast kurallardan engelliyim mi sorun olur mu çözdüm Windows svchost ile ilgili bağlanmaya çalışan bir şey yok zaten kendisi tcp UDP izni açık olduğu için çalışmaya çalışıyor Avast engelliyor güvenlik duvarı var diye ama Windows sistemi olduğu için bir şey olmaz ama bu yetkisini engelleyeyim mi sence biliyorsan? Zaten gitmiyor tcp UDP giden gelen izni devre dışı bıraksam bir etki etmez bence ama sende biliyorsan yardımcı olur musun?

1652791446076.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sana glass wire indir diyoruz hala bunun fotoğrafını atıyorsun.
Glass wire indirip ekran atarsan daha çok yardımcı olabiliriz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı