Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 12 Eylül 2017 #1 Avatarlar üzerlerine tıklanmıyorken yüksek kalitede gözükmüyor. Bunu tıkladığınızda fark ediyorsunuz. Bunu değiştirebilir misiniz? Mümkünatı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2017
Avatarlar üzerlerine tıklanmıyorken yüksek kalitede gözükmüyor. Bunu tıkladığınızda fark ediyorsunuz. Bunu değiştirebilir misiniz? Mümkünatı var mı?
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2017 #2 Yoo... Bende gayette kaliteli duruyor dediğin şekilde. Bence tarayıcı kaynaklı bir sorun dostum bu dediğin. Sana bu konuda reddedemeyeceğin bir teklifim var...
Yoo... Bende gayette kaliteli duruyor dediğin şekilde. Bence tarayıcı kaynaklı bir sorun dostum bu dediğin. Sana bu konuda reddedemeyeceğin bir teklifim var...
Cenger Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 300 Yer Luthadel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sissoylu 12 Eylül 2017 #3 Ben aynı görüyorum Gözlerimde mi sıkıntı var acaba
Alpi350 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 2.097 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2017 #5 Bende bulanık görüyorum. Bu konuda ''Güç sizinle olsun...''
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 12 Eylül 2017 #6 Olsa yüksek kalite görünse ne olur, görünmese ne olur. Icerige bakin bence.
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2017 #7 Sizde bir sorun vardır belki tarayıcınız da filan. Bende gayet kaliteli gözüküyor.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 12 Eylül 2017 #8 Cidden bir miktar eksiklik var arkadaşlar. Yahu Selim. Bende her şey internal. Yahu bu telefona aldığımdan beri dokunmadım. Şu problemleri korumayı bir bırak artık.
Cidden bir miktar eksiklik var arkadaşlar. Yahu Selim. Bende her şey internal. Yahu bu telefona aldığımdan beri dokunmadım. Şu problemleri korumayı bir bırak artık.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2017 #9 Hee, unutmuşum... Mobildeydin şu an di mi sen? Hacı Technopat Mobil'de de, Tapatalk'ta da durum böyle maalesef. Ama tarayıcıdan giriyorsan ve tarayıcının tasarruf modu açıksa kapatmayı dene. Ayrıca ayarlardan (varsa) görüntü kalitesini yüksek olarak seçebilirsin. Ha bir de, şu sadelikten vazgeç hacı. Biraz kurcala şu telefonu. Ne güzellikler var yani.
Hee, unutmuşum... Mobildeydin şu an di mi sen? Hacı Technopat Mobil'de de, Tapatalk'ta da durum böyle maalesef. Ama tarayıcıdan giriyorsan ve tarayıcının tasarruf modu açıksa kapatmayı dene. Ayrıca ayarlardan (varsa) görüntü kalitesini yüksek olarak seçebilirsin. Ha bir de, şu sadelikten vazgeç hacı. Biraz kurcala şu telefonu. Ne güzellikler var yani.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 12 Eylül 2017 #10 Kardo üzülerek söylüyorum. Sorun bende ve kullandıklarımda değil. Sorun muhtemelen Xenforo'daki bir eksiklik. Fakat bende anksiyete varmış gibi oldu böyle. Umarım birkaç kişi daha fark eder. Sadelik güzeldir hacı. Dosya Ekleri Steve Jobs Quote.jpg 104,1 KB · Görüntüleme: 88
Kardo üzülerek söylüyorum. Sorun bende ve kullandıklarımda değil. Sorun muhtemelen Xenforo'daki bir eksiklik. Fakat bende anksiyete varmış gibi oldu böyle. Umarım birkaç kişi daha fark eder. Sadelik güzeldir hacı.