K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 12 Eylül 2017 #11 Benim telefonumda da durum böyle. Ancak pek dert edilecek bir durum değil bence. @Eric Sanchez Cihazları fazla sade diye mi PC fiyatına satılıyor
Benim telefonumda da durum böyle. Ancak pek dert edilecek bir durum değil bence. @Eric Sanchez Cihazları fazla sade diye mi PC fiyatına satılıyor
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 12 Eylül 2017 #12 İnan bana dostum. Ben dert ediyorum. Soruna gelirsek. Harika ürünler ortaya koyduğu için. Jobs hayatında bir satır kod yazmamış bir adamdır. Onun dehası ürün mimarisi ve teknoloji liderliği hakkındadır. Bir an kendimi Kadir Mısıroğlu gibi hissettim. Kusura bakmayın.
İnan bana dostum. Ben dert ediyorum. Soruna gelirsek. Harika ürünler ortaya koyduğu için. Jobs hayatında bir satır kod yazmamış bir adamdır. Onun dehası ürün mimarisi ve teknoloji liderliği hakkındadır. Bir an kendimi Kadir Mısıroğlu gibi hissettim. Kusura bakmayın.
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 12 Eylül 2017 #13 Sana katılamıyor olmam üzücü Android FTW.