Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.609 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #1 Öncelikle merhaba, bir ürün aldım (siteden değil IBAN ile tanıdıktan) Sürat Kargo verdi bugün ve avcılardan Gaziosmanpaşa gelecek. Şu an transferde yarın şubeye gelir. Şubeye geldi zaman dağıtım çıkması muhtemel mi yoksa pazartesi mi çıkar?
Öncelikle merhaba, bir ürün aldım (siteden değil IBAN ile tanıdıktan) Sürat Kargo verdi bugün ve avcılardan Gaziosmanpaşa gelecek. Şu an transferde yarın şubeye gelir. Şubeye geldi zaman dağıtım çıkması muhtemel mi yoksa pazartesi mi çıkar?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.845 Makaleler 2 Çözümler 42 10 Ağustos 2025 #2 Sürat Kargo pazar günü dağıtım yapmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.432 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #3 Hazır konu beni de ilgilendiriyorken sorayım, pazar günü şube üzerinden kargo teslim alabilir miyim? Aciliyeti olan bir kargom var. Artı 0 Eksi
Hazır konu beni de ilgilendiriyorken sorayım, pazar günü şube üzerinden kargo teslim alabilir miyim? Aciliyeti olan bir kargom var.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.845 Makaleler 2 Çözümler 42 10 Ağustos 2025 #4 Berkay058 dedi: Hazır konu beni de ilgilendiriyorken sorayım, pazar günü şube üzerinden kargo teslim alabilir miyim? Aciliyeti olan bir kargom var. Genişletmek için tıkla... Pazar günü şubeler tamamen kapalı oluyor genelde. Sen kendi şubeni internetten kontrol edebilirsin. Çalışma saatlerini vs. Artı 0 Eksi
Berkay058 dedi: Hazır konu beni de ilgilendiriyorken sorayım, pazar günü şube üzerinden kargo teslim alabilir miyim? Aciliyeti olan bir kargom var. Genişletmek için tıkla... Pazar günü şubeler tamamen kapalı oluyor genelde. Sen kendi şubeni internetten kontrol edebilirsin. Çalışma saatlerini vs.
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.432 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #5 Deiinzz dedi: Pazar günü şubeler tamamen kapalı oluyor genelde. Sen kendi şubeni internetten kontrol edebilirsin. Çalışma saatlerini vs. Genişletmek için tıkla... Cuma 13.56'da transfer sürecinde olarak gözüken kargom hâlâ transfer sürecinde gözüküyor. Yarın da pazar olduğuna göre ne olacak bu kargonun hâli? Artı 0 Eksi
Deiinzz dedi: Pazar günü şubeler tamamen kapalı oluyor genelde. Sen kendi şubeni internetten kontrol edebilirsin. Çalışma saatlerini vs. Genişletmek için tıkla... Cuma 13.56'da transfer sürecinde olarak gözüken kargom hâlâ transfer sürecinde gözüküyor. Yarın da pazar olduğuna göre ne olacak bu kargonun hâli?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.845 Makaleler 2 Çözümler 42 10 Ağustos 2025 #6 Berkay058 dedi: Cuma 13.56'da transfer sürecinde olarak gözüken kargom hâlâ transfer sürecinde gözüküyor. Yarın da pazar olduğuna göre ne olacak bu kargonun hâli? Genişletmek için tıkla... Pazartesi gelir yüksek ihtimalle. Nereden geldiğine de bağlı. Artı 0 Eksi
Berkay058 dedi: Cuma 13.56'da transfer sürecinde olarak gözüken kargom hâlâ transfer sürecinde gözüküyor. Yarın da pazar olduğuna göre ne olacak bu kargonun hâli? Genişletmek için tıkla... Pazartesi gelir yüksek ihtimalle. Nereden geldiğine de bağlı.