Normalde yazmayacaktım ama benim hakkımda bir şey bilip bilmeden hala aynı pervasızca varsayımlarda bulunmaya devam ediyorsun.
Sizin aileniniz gidip kaçak yollarla yaşamını sürdürmüş ve sonra bir şekilde oturma izni almış olabilir ama bu yöntemler eskidendi.
Varan 1: Benim ailemi nerden biliyorsun? Konu benden nasıl aileme geçti?
Ben de biliyorum hayal satmayı.
Varan 2: Benim hayal sattığımı nerden biliyorsunuz?
Konudaki diğer yorumlarınızı okudum da sanki çok bilgiliymiş gibi herkese laf yetiştirmeye çalışmışsınız.
Varan 3: "Sanki çok bilgiliymiş gibi" Bilgisiz olduğumu nerden çıkarıyorsunuz? Yorum yaptığım konuların hepsinde bilgi sahibi misiniz?

Asıl sizin gibi konuşanlar hiçbir şey bilmeyenlerdir. En nihayetinde bilgisizce tahminler yürüten, pervasızcaa varsayımlarda bulunan sizsiniz ben değilim.
Tekrar ediyorum sizin ananız babanız turist olarak gidip bir şekilde Norveç'e yerleşmiş olabilir. Belki de iltica etmiş olabilir. Ama günümüzde işler böyle yürümüyor.
Varan 4: Ne kadar iğrenç bir hareket olduğunuzu önceki yazımda göstermeme rağmen yine yaptığın hareketi bi' de defalarca tekrar etmişsiniz.
YAZIK.
Bir konu hakkında bilgili olmak için uzun uzaya araştırma yapman gerek
Evet kendi probleminizin çözümünü söylemişsiniz. Gidin ve çözün probleminizi.
Tartışma kültürü olmayan insanlar sizin gibi kişiler.
Bunu deyip de;
Ben yorumumu konu sahibine yazıyorum siz balıklama atlayıp söylediklerimin yanlış olduğunu söylüyorsunuz.
Bana göre istediğiniz bilgiyi ortaya atabilirsiniz, bu benim sorunum değil. Buna konu sahibi karar verir. Sorun ise gelip benle laf yarıştırmaya girmeniz. Ne gerek var? Yaz kendi fikrini geç işte.
Bunları demeniz. Kendinizle çelişiyorsunuz. Siz en başında iddia ettiğin kadar bilgili olsaydınız kendinizle çelişmezdiniz. Bana "Sende tartışma kültürü yok" diyip sonra "Laf yarışına girmeye ne gerek var?" demen. Ne kadar kalitesiz bir birey olduğunuzun göstergesi. Ben en başında tartışıyoruz sanıyordum siz ise laf yarışı peşindeymişsiniz bu kadar belli etmeseydiniz keşke. Ne kadar ignorant bir kişiymişsiniz. Acıdım halinize.
Ayrıca, "siz balıklama atlayıp söylediklerimin yanlış olduğunu söylüyorsunuz." demeniz sizin sadece tartışma kültüründen değil diğer kültürel açılardan hatta eğitimden yoksun olduğunuzu gösterir: Yanlış olduğunu söylemedim. Sizin fikrinize katılmadığımı belirttim sadece. Ki söyledikleriniz doğruysa bile benim yaptığım gibi tartışma içinde kanıt sunup ıspat edersiniz. Tartışmanın ne demek olduğunu ve nasıl yapılacağını öğrenin önce siz.
Allah ailenize sabır versin.
Aynı şeyleri sayıp sayıp duruyorsunuz çünkü.
Aynı şeyleri sayıp sayıp duruyorsun diyorsun ne kadar alçak bir insan olduğunun göstergesi olan benim hakkımda bilip bilmeden atıp tutmalarına devam ediyorsun. Mesajları tekrar oku bi' bakayım kim aynı şeyleri söylemiş? Seni uyarmama rağmen hala devam ettiğin pisliğini saymıyorum bile.
Siz önce kendinizi düzeltin sonra milletin hakkında bir şey bilmeden atıp tuttuğunuz o iğrenç, pervasız varsayımlarınızı dayatırsınız.
Konuştukça batıyorsunuz. Daha da yazmayın.
Göz ardı listeme hoş geldiniz.