Avrupalılar Türklerden korkuyor mu?

İki tane İHA SİHA'ya tav olmuş basibos zavallının tekisin. Her şeye kara kuvveti açısından baktığın için seni pek ciddiye almayacağım.

Kendi kendine triplere girip insan yargilamaniza da üzülüyorum. Acınası...

İki tane İHA SİHA'ya tav olmuş basibos zavallının tekisin. Her şeye kara kuvveti açısından baktığın için seni pek ciddiye almayacağım.

Kendi kendine triplere girip insan yargilamaniza da üzülüyorum. Acınası...
Her şeye kara kuvvetinden falan bakmıyorum. Konuyu açan arkadaş savaştan bahsediyor. Ee şimdi burada kalkıp oyuncak üretimine bakmayacağıma göre, savaş için güce bakıyorum. Zavallı kelimesini oraya yazarken hiç mi düşünmedin, "zavallılık eden benim, saçmalıyorum" diye?

Eskiden korkuyorlardı.

Avrupa Türkiye'den elbette korkuyor. Ama bu korku bir arkadaşın dediği gibi 17. yüzyıla kadardı. Şu an Türkiye'yi hangi devlet takar? Bazen ülkemizi Amerika ve Rusya ile karşılaştırıyoruz ama bu aşırı derecede anlamsız adamların yüzlerce atom bombası var bir tane yolladıklarında ülke dağılır zaten kimse ne yapacağını şaşırır ülkemizin askeri de çok iyi diyoruz tabii mehmetçik iyidir hoştur ama yarın bir gün büyük bir ülke ile savaşacağın zaman bu terörist öldürmeye benzemeyecek terörist dediğin nedir mehmetçik her gün öldürüyor ama şöylede bir şey var ki teröristler ellerinde AK-47 ile üstünde zırhı bile olmayan eline silah almış bir grup eylemci. Ama Amerika'nın askeri nasıl en kaliteli zırhı giyen en kaliteli silahı ve donanımları kullanan her türlü teknolojiye ve duruma sahip askeri birimdir. Askerlerimizden kesinlikle şüphem yok kanlarındaki son damlaya kadar savaşırlar ama cesaret her zaman kazandırmıyor maalesef. :) bu yüzden diğer Avrupa devletleriyle falan kendimizi karşılaştıramayız. Normal şartlarda Yunanistan'ı yenebiliriz ama şöylede bir durum var ki adamların arkası sağlam bu devirde ya Rusya ile birlikte olacaksın ya da Amerika birinden biri arkanda olmazsa ise bir savaşta ülken dünya haritasından silinir.

Her şeye kara kuvvetinden falan bakmıyorum. Konuyu açan arkadaş savaştan bahsediyor. Ee şimdi burada kalkıp oyuncak üretimine bakmayacağıma göre, savaş için güce bakıyorum. Zavallı kelimesini oraya yazarken hiç mi düşünmedin, "zavallılık eden benim, saçmalıyorum" diye?

Senin aksine "zavallilik" etmiyorum. Asi karşıtı olup tanidiklarinin felç olduğunu iddia edip insanlara asi karşıtlığı yapmaya çalışmanda başka bir acınası durum. Savaş için bahsettiğin gücü sadece kara kuvvetlerine bağlamınida anlıyorum çünkü bunlar senden beklenebilecek performanslar.

Hadi rastgele.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı