Avrupa'ya en kolay nasıl gidilir?

Valizlere sığma gibi bir özelliğin var mı?

Bak dostum şimdi burada laf atan bilmeden konuşan cahiller olacak bu yorumu yazınca ama çevremdeki insanların ve yakınlarımın tecrübesine dayanarak söylüyorum en kolay gidiş yolu Mülteci olarak gitmek ama bunun için baya bir para olması lazım en az kişi başı 10-15 K$ sonra gerisi kolay tabii tanıdığın biri yoksa asla kaçak olarak gelme rezil olursun (ayrıca geçerli sebeplerin olması lazım kaçak olarak gelmek için Etnik köken, Dini olaylar, Cinsiyet tercihlerin iltica için geçerli sadece)

Son düzenleme:
Kanada da yaşayan biri olarak bu sözünüze katılıyorum fakat kökenin Kürt veya Alevi değilse kanada iltica talebini kabul etmiyor

Ek olarak tanıdık bir akraban ve ingilizcen yoksa kesinlikle kaçak olarak gitme aç kalırsın sokakta yaşarsın sonra türkiye‘ ye dönmek için yalvarırsın.

Üzgünüm ama parasız adam için dünyanın her yeri aynı. Gideceğiniz ülkede size yardımcı olacak birileri yoksa boşuna uğraşmayın.
Vasıfsız eleman olarak gidip hayat kurmak eskisi kadar kolay değil Avrupa'da.

Greencard çıkarsa olur ama.

Hemen Avrupa vatandaşı bir kız bulup basıcaksın nikahı

Hocam Almanca da zor dil. Hem oradaki okullar da çok zorlayıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…