AWS Free tarifesinin faturalandırılması ve ödeyememek

returnofthetres

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 ay öncesinden bir AWS hesabı oluşturdum, sadece TeamSpeak ile ilgili bir durum için. Her neyse hesabı oluşturdum birinci ayın sonunda fatura kesti, her şeyi Free ayarlamama rağmen hem de. Fatura kesti falan buna da eyvallah hesabı kapatacaklarını söylediler ödemediğim için buna da eyvallah fakat erişemediğim bir sistem için yine fatura kesmişler. Ben bu hesabı nasıl kapatırım? Veya bu faturayı nasıl öderim? Ticket açmam gerekiyor galiba birkaç arkadaş açmış. Fakat ilk okul ve oyunlardan öğrendiğim ingilizceyle geçinip gidiyorum: Dyardımcı olursanız sevinirim.

Faturayı ödemezsem ne olur?

Fatura kesmek ne oluyor ki? Abonelik bu, kart bilgilerini girersin aylık olarak çeker. Karttan para çekmeden fatura keseni görmedim hiç.

2018 veya 2019 olması lazım. Google Cloud benim Papara sanal kartımı ön ödemeli kart değil de kredi kartı sandı ve güzel bir hesap açtım. Hoşgeldin kredisi hariç 5.000 ₺ falan sunucu çalıştırdım. Ödeme profilindeki kartı iptal ettim, hesaba kayıtlı başka kartlardan para çekmeye çalışmadı bile. 2021'de de ödeme profili silindi. Google Cloud'da borç görünmüyor.

Hiçbir şey olmaz, hesabı kapatırlar sadece. Fakat hesaptaki kayıtlı karta dikkat et para çekmeye çalışmasınlar.
paparanın gri kartından girmiştim, uzun zaman önce almıştım şimdi kullanmıyorum bile zaten kapattım kartı. Kalsın öyle. Kullanmadığım bir şey için fatura kesiyorlar, ödemeye çalışıyorum onu da yapamıyorum. Gerçekten boş işmiş amazon işi.

Fatura kesmek ne oluyor ki? Abonelik bu, kart bilgilerini girersin aylık olarak çeker. Karttan para çekmeden fatura keseni görmedim hiç.
fatura kesmek oluyor işte, sana borcunu söylüyor sende ödüyorsun e posta yolu ile, buna fatura kesmek deniliyor.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı