AX3000t Nytmare modem köprüye alınmıyor

SkayNet

Yoctopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, AX3000t OpenWrt kurulu modem köprüye alamıyorum. Zapret kuramadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selamünaleyküm, AX3000t OpenWrt kurulu modem köprüye alamıyorum. Zapret kuramadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bunu yap ama işlemci mimarisi A53 olani indirip kur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elindeki modemin modeli nedir cihaın etiketinde yazar onu buraya yaz nasıl köprü moduna alınacağına bakayım.

Z
Bunu yap ama işlemci mimarisi A53 olani indirip kur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Elindeki modemin modeli nedir cihaın etiketinde yazar onu buraya yaz nasıl köprü moduna alınacağına bakayım.

ZTE H3600P V9.0

Bu cihaz bir router modem değil yani bunu köprü moduna almana gerek yok direk bunun yerine direk Xiaomi AX3000t yi modem

Bu cihaz bir router modem değil yani bunu köprü moduna almana gerek yok direk bunun yerine direk Xiaomi AX3000t yi bağla.görüşme şansımız olur mu Ben onur
modem söküm mü hocam anlamadım nasıl kuracam orda takılıyorum olunca

ppeo direk şifre girince çalışır mı türknet kullanıyorum

000.jpg

bu kısım mı hocam

3333.jpg

burayı neye almam gerekiyor
,

Son düzenleme:
Modem söküm mü hocam anlamadım nasıl kuracağım orada takılıyorum 05444805185 müsait olunca.

Ppeo direk şifre girince çalışır mı TurkNet kullanıyorum.

Eki Görüntüle 2615072

Bu kısım mı hocam.

Modemi sök direk Xiaomi routerı tak ve bu videodaki ayarları yap ayrıca telefonunu kaldır.
Burada nasıl yapılacağı anlatılıyor videoyu 6.cı dakikaya kadar izle.

Hakınızı helal edin kıymetli hocam vakit ayırıyorsun Allah razı olsun wifi wan. 35 seçiyorum doğru yapıyorum değil mi

Dosya Ekleri

• IMG_20251203_011418.jpg
    IMG_20251203_011418.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı