Axle RX 5500 XT alınır mı?

Mayonezzz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar İncehesap'taki hazır sistemlerin çoğunda bu markayı görüyorum. Bir sistem alsam bu marka yüzünden sorun yaşar mıyım bilemiyorum, kullanan arkadaşlar varsa alınabilir mi yoksa fiyasko mu olur söylerseniz sevinirim. Bir de markanın güncel piyasada hangi markaya yakın olduğunu söylerseniz çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam gibi incelemesini bende göremedim, kullanıcısıda aynı şekilde. Bence alınmaz. 5500XTli sistem zaten hiç alınmaz.

GTX 750 Ti ürettiklerini hatırlıyorum memnun kalan arkadaşlarda vardı ama sonuçta teki RX 5500 XT teki 750 Ti aynı kefeye konulmaz bu arada neden alınmaz dediniz açıklarsanız bilgilenmiş olurum.

GTX 750 Ti ürettiklerini hatırlıyorum memnun kalan arkadaşlarda vardı ama sonuçta teki RX 5500 XT teki 750 Ti aynı kefeye konulmaz bu arada neden alınmaz dediniz açıklarsanız bilgilenmiş olurum.
Aslında söyledim alınmazını yorumumda. Sistemi soruyor isen 14,15K arası satılıyor 2.elden daha iyisini alırım.

Sistemi soruyordum hocam sağ olun mesajınız için ikinci el konusunda biraz tedirginim çünkü çok anladığım bir konu değil ve alırken kredi kartı kullanacağım. Ama söylediğinizi dikkate almaya çalışırım.

Aslında söyledim alınmazını yorumumda. Sistemi soruyor isen 14, 15k arası satılıyor 2.elden daha iyisini alırım.

Sistemi soruyordum hocam sağ olun mesajınız için ikinci el konusunda biraz tedirginim çünkü çok anladığım bir konu değil ve alırken kredi kartı kullanacağım. Ama söylediğinizi dikkate almaya çalışırım.
Eğer bütçen 15 civarı ise beklemeni öneririm, ara sıra 6600 lü vb gibi kampanyalı ürünler düşüyor. Gidipte bu tarz sistemleri alma yani.

RX 5500XT ilk çıktığında bile çok kötü bir karttı. Şu an hiç alınmaz.

İlk çıktığında ki kastınız driver problemleri sanırım o aşıldı diye biliyorum 1 2 yıl önce ama ben profesyonel bir oyun oynamak için değil de kafa dinlemeye gireceğim için beni yorucağını düşünmüyorum. Markanın sorunu var mı yok mu ilk onu öğrenmek istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı