Null35 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 Bu kart çok fazla ısınmaya başladı. Termal pad önerisi yapar mısınız? Boşta 44 47 derecelerde fanlar çalışıyorken RDR'de 72'lere çıkıyor.
Bu kart çok fazla ısınmaya başladı. Termal pad önerisi yapar mısınız? Boşta 44 47 derecelerde fanlar çalışıyorken RDR'de 72'lere çıkıyor.
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 5 Ocak 2024 #2 Null35 dedi: Bu kart çok fazla ısınmaya başladı. Termal pad önerisi yapar mısınız? Boşta 44 47 derecelerde fanlar çalışıyorken RDR'de 72'lere çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Model atarsanız termal ped destekli mi bakarız. Destekli model değilse ısı düşüreceğine daha ısıyı arttırır.
Null35 dedi: Bu kart çok fazla ısınmaya başladı. Termal pad önerisi yapar mısınız? Boşta 44 47 derecelerde fanlar çalışıyorken RDR'de 72'lere çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Model atarsanız termal ped destekli mi bakarız. Destekli model değilse ısı düşüreceğine daha ısıyı arttırır.
Null35 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 kite ata ata kesti dedi: Model atarsanız termal ped destekli mi bakarız. Destekli model değilse ısı düşüreceğine daha ısıyı arttırır. Genişletmek için tıkla... Destekli başlıkta axle RX5500 XT yazıyor 8 GB VRAM termal macun değiştirdiğimde etki etmemişti termal padlere dokunmamıştım.
kite ata ata kesti dedi: Model atarsanız termal ped destekli mi bakarız. Destekli model değilse ısı düşüreceğine daha ısıyı arttırır. Genişletmek için tıkla... Destekli başlıkta axle RX5500 XT yazıyor 8 GB VRAM termal macun değiştirdiğimde etki etmemişti termal padlere dokunmamıştım.
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 5 Ocak 2024 #4 Null35 dedi: Destekli başlıkta axle RX5500 XT yazıyor 8 GB VRAM termal macun değiştirdiğimde etki etmemişti termal padlere dokunmamıştım. Genişletmek için tıkla... Bu firmanın soğutma performansından kıstığını biliyorum. O model için iyi sıcaklılar diyebilirim.
Null35 dedi: Destekli başlıkta axle RX5500 XT yazıyor 8 GB VRAM termal macun değiştirdiğimde etki etmemişti termal padlere dokunmamıştım. Genişletmek için tıkla... Bu firmanın soğutma performansından kıstığını biliyorum. O model için iyi sıcaklılar diyebilirim.
Null35 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #5 kite ata ata kesti dedi: Bu firmanın soğutma performansından kıstığını biliyorum. O model için iyi sıcaklılar diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Soğutma bloğu satılıyormu internette veya soğutmak için ne yapabilirim
kite ata ata kesti dedi: Bu firmanın soğutma performansından kıstığını biliyorum. O model için iyi sıcaklılar diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Soğutma bloğu satılıyormu internette veya soğutmak için ne yapabilirim
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 5 Ocak 2024 #6 Null35 dedi: Soğutma bloğu satılıyormu internette veya soğutmak için ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... 72 derece sıcaklık çok iyi hocam. Kafanıza takmayın. Sıcaklık 79-80 olursa sıkıntı.
Null35 dedi: Soğutma bloğu satılıyormu internette veya soğutmak için ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... 72 derece sıcaklık çok iyi hocam. Kafanıza takmayın. Sıcaklık 79-80 olursa sıkıntı.