Hazır sistem araştırması içerisindeyim RX6600'lü bir sistemi uygun fiyata buldum fakat sonradan baktığımda ekran kartının markasının axle olduğunu fark ettim. Daha önce hiç adını duymadığım bir marka ama fiyat uygun olduğundan ön yargıyla yaklaşmak istemedim.
AMD Radeon™ RX 6600 Grafik Kartı İnanılmaz Yüksek Yenileme Hızı 1080p Oyun Sunuyor: 1080p maks. ayarlarda belirli oyunlarda watt başına 1,3 kata kadar daha iyi performans AMD RDNA 2 oyun mimarisi, AMD FidelityFX Süper Çözünürlük, AMD Infinity Önbellek, AMD Akıllı Erişim Belleği teknolojisi ve...
Öyle çok bir bütçem yok Max 20k zaten giriş seviyesi bir şey bakıyorum 5-10 sene götürsün yeterli her yeni çıkan oyunu oynamak ya da render vs. işlerle uğraşmak niyetinde de değilim.
Öyle çok bir bütçem yok Max 20k zaten giriş seviyesi bir şey bakıyorum 5-10 sene götürsün yeterli her yeni çıkan oyunu oynamak ya da render vs. işlerle uğraşmak niyetinde de değilim.
Böyle bir kasa işini görür. Frame Genaration özelliği ile 4 yıl falan yüksek ayar takılırsın. Hem AM4 soket olmasıda güncellemeye açık. İntel de o işler biraz sıkıntı önermem.