Ayağımı kıran kişiye ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana yapsalar birkaç kişiyi yanıma alıp arabayla adamı takip ederdim, yola çıktığı anda arabayla bi değdirirdim. "Kardeşim napıyosun arabanın önüne atlanır mı hülo hiya" yol kavgasına çevirir ağzını yüzünü kırar arabaya atlar uzaklaşırdım. Genelde yol kavgalarına kimse karışmıyor. Temiz dayak atma taktiği. Ama sen yapma tabi. Ben de yapmadım. Yapmayın arkadaşlar.

Yeni üyelik, biraz sallamasyon, konu ağır CSB gibi. Ayağı kırılan birisi o şekil de köpek ile beraber kaçamaz, ayrıca dağ başında falan mı oturuyorsun cadde üzerinde insan da mı yok? Abin seni alıp hastaneye götürdüğü zaman tutanak tutulması gerekirdi, çok şey atlamışsın.

Soruya gelirsek olay ile ilgili kanıtın, varsa görgü tanığı vs. olayı kanıtlaman gerekiyor. Kimse kanıt olmadan ceza vermez. Ha kanıt olsa dahi ceza alır mı orası muamma, ülkemiz de hayvan haklarını kaale alan yok biliyorsunuz.

Son düzenleme:

Türkiye'de olduğunu unutma, yaşlılar köpeklerden daha saldırgan sabahtan akşama onu bunu çekiştirir nasıl olsa büyüğü diye saldırır. Dava aç #şiddetedurde derdin sıkıntın olursa daime destekçinim.

Öncelikle polisin gelipde dogoyu sevmesi, ceza kesmemesi ve köpeği alıp barınağa götürmemesi. Çok yanlış ve inandırıcı değil. Dogo Arjantin cinsi köpek TR'de yasaktır. 5000 TL'den fazla para cezası vardır. Köpeğin saldırgan olup olmadığına bakılmaz. Ayrıca dogo pitbull kadar olmasa da sahibini koruma eğilimindedir (hayatı pahasına). Ve sizin köpek adamlara saldırmamamış bu da ayrı tuhaf bir konu...

Ben ayağım kırıldıktan sonra sonra mahkemeyle falan uğraşmam. Zaten mahkemeler ne kadar adaletli ki? Göze göz dişe diş! Araba bulup üstüne sürün. Görsün bakalım öyle insan hayatı basitmiymiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…