Ayak ameliyatı olan biri pilot olabilir mi?

MehmetcanFrie

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Ben ayak ameliyatı oldum da pilotluga engel olur mu bilen varsa yazabilir mi?

Ne ameliyatı olduğunuza bağlı.

Düz tabanlık birde bir kemiğim kısaydı onu beldeki bir kemik ile değiştirdiler bu kadar
Pilot olmaya engel değil gibi ama burada doktor olacağını sanmıyorum en iyisi bir doktora sormak.

Pilotluk mülakatı gibi bir şey var ufak bir araştırmayla bu rahatsızlık ile o mülakata giremeyeceğinizi girseniz de başarılı olamayacağınız bilgisine ulaştım. Tabi %100 değil dediğim gibi ufak bir araştırma.

Ayağınızı mı söktüler? Yani pilot olmayı isteyecek bir aklın açacağı bir konu olmamış pek. Ameliyat neydi?
Rudder pedallara aşağı eğilip eliyle basacak değilya Bir problem yaratıp yaratmayacağı sağlık muayenesiyle anlaşılır. Sivil ve askeriye ayrı şeyler diyebilir ameliyatınla ilgili. Burda birisi bir şey dese bile sağlık muayenelerinde ne derler ayağının durumu nedir o kadarını bilemeyiz biz dostum.

Pilotlar koşuyor mu merakımdan soruyorum?
Harp okulundan direkt pilot olmuyorsun. 4 sene bittikten sonra pilot olacakları seçip özel eğitime gönderiyorlar (yanlış hatırlamıyorsam Çiğli'ye). O zamana kadar belki yüz belki binlerce kilometre koşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…