Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 8 Ekim 2021 #1 Sorunum yukarıda ki gibi koşarken falan ağrıyor. Benden uzun boylu olanlara yaklaştığımı falan hissettim. Bundan kaynaklı mı?
Sorunum yukarıda ki gibi koşarken falan ağrıyor. Benden uzun boylu olanlara yaklaştığımı falan hissettim. Bundan kaynaklı mı?
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #2 Sadece koşarken oluyorsa hayır, sürekli ağrıması lazım.
1 105435 Megapat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 1.567 Çözümler 1 8 Ekim 2021 #3 Ağrı yapan yerler bilek veya bacak tendonlarınızsa aksine tendon kısalığına işaret ediyor. Uzun veya tempolu yürüyüş-koşularda kolay kolay ağrımaması lazım tendonların
Ağrı yapan yerler bilek veya bacak tendonlarınızsa aksine tendon kısalığına işaret ediyor. Uzun veya tempolu yürüyüş-koşularda kolay kolay ağrımaması lazım tendonların
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.416 Makaleler 3 Çözümler 61 8 Ekim 2021 #4 Pismaniyee dedi: Sorunum yukarıdaki gibi koşarken falan ağrıyor. Benden uzun boylu olanlara yaklaştığımı falan hissettim. Bundan kaynaklı mı? Genişletmek için tıkla... Uzun süre oturma, uzun süre hareketsizlik buna sebep olabilir. Boy uzaması olduğunu anlaman için sürekli ağrıması gerekiyor.
Pismaniyee dedi: Sorunum yukarıdaki gibi koşarken falan ağrıyor. Benden uzun boylu olanlara yaklaştığımı falan hissettim. Bundan kaynaklı mı? Genişletmek için tıkla... Uzun süre oturma, uzun süre hareketsizlik buna sebep olabilir. Boy uzaması olduğunu anlaman için sürekli ağrıması gerekiyor.