kurnmy Picopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Merak ettim, mesela Air Force ayakkabı boyu ne kadar uzatır? Askeri bot ayakkabı boyu ne kadar uzatır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
Merak ettim, mesela Air Force ayakkabı boyu ne kadar uzatır? Askeri bot ayakkabı boyu ne kadar uzatır?
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.400 Makaleler 1 Çözümler 120 Yer İstanbul 3 Nisan 2025 #2 kurnmy dedi: Merak ettim, mesela Air Force ayakkabı boyu ne kadar uzatır? Askeri bot ayakkabı boyu ne kadar uzatır? Genişletmek için tıkla... Nike Air Force: Ortalama 3-4 cm boy uzatır. Tabanı kalın olduğu için fark edilir bir yükselme sağlar. Askeri Botlar: Modeline göre değişmekle birlikte, 4-5 cm kadar boy uzatabilir. Ağır ve dayanıklı olduklarından genellikle daha kalın tabanlıdırlar. Son düzenleme: 3 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
kurnmy dedi: Merak ettim, mesela Air Force ayakkabı boyu ne kadar uzatır? Askeri bot ayakkabı boyu ne kadar uzatır? Genişletmek için tıkla... Nike Air Force: Ortalama 3-4 cm boy uzatır. Tabanı kalın olduğu için fark edilir bir yükselme sağlar. Askeri Botlar: Modeline göre değişmekle birlikte, 4-5 cm kadar boy uzatabilir. Ağır ve dayanıklı olduklarından genellikle daha kalın tabanlıdırlar.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.294 Çözümler 2 3 Nisan 2025 #3 Topuğun boyuna göre değişir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi