Selamlar dostlar, 41 numara ayakkabı giyiyorum normalde. 2 çift ayakkabı aldım, farklı model fakat ikisinde de aynı sorun var. Bağcıkları sonuna kadar çekmeme rağmen ayakkabı ayağımdan çıkacak gibi oluyor.
Selamlar dostlar, 41 numara ayakkabı giyiyorum normalde. 2 çift ayakkabı aldım, farklı model fakat ikisinde de aynı sorun var. Bağcıkları sonuna kadar çekmeme rağmen ayakkabı ayağımdan çıkacak gibi oluyor.
Her markanın kalıbı farklı oluyor. Bu yüzden markaların kendi beden listeleri var. Burda belirleyici olan ayak uzunluğunuz. Bunu biliyorsanız ilgili markanın beden tablosuna bakıp numaranızı bulabilirsiniz.
Hocam bazı ayakkabı markalarının kalıpları diğerini tutmayabiliyor. Atıyorum X markası kullanıyorsanız normalde eğer X markası alırsanız tutar, Z markası alırsanız tutmayabilir ki diğerine de garanti vermiyorum modeller arası bile değişebiliyor maalesef.