Kanka mezuniyette siyah takım beyaz gömlek giyeceksen Nike dunk panda çok iyi gider bence hatta gidiyor ben takımımı ayağımda panda varken denedim çok hoş durdu orj pahalı çakma falan düşünebilirsin.
kanka ithal diye 1küsür para verme bence hiç ithal almadım ama pazarda mallarının kaliteli olduğunu düşündüğüm mağazadan bazen çakma ayakkabı alıyorum topta oynuyorum onlarla yıkamıyorum silmiyorum acımıyorum ayakkabıya ama sağlam
Kanka ithal diye 1küsur para verme bence hiç ithal almadım ama pazarda mallarının kaliteli olduğunu düşündüğüm mağazadan bazen çakma ayakkabı alıyorum topta oynuyorum onlarla yıkamıyorum silmiyorum acımıyorum ayakkabıya ama sağlam
Vans al bence. Blazer da çok iyi fiyataymış bu arada bi sorguladım yeşilini alıp çeşit diye koymayı ancak daha geçen ay chuck 70 high'lara 2400 lira gömülünce buna 2 lira verilir mi bilemedim.
Vans al bence. Blazer da çok iyi fiyataymış bu arada bir sorguladım yeşilini alıp çeşit diye koymayı ancak daha geçen ay chuck 70 High'lara 2400 lira gömülünce buna 2 lira verilir mi bilemedim.
Koşu Ayakkabısı modelleri Boyner.com.tr ile indirim ve kartsız taksit fırsatlarıyla kapınıza geliyor! Koşu Ayakkabısı çeşitlerini online olarak satın alın!
Koşu Ayakkabısı modelleri Boyner.com.tr ile indirim ve kartsız taksit fırsatlarıyla kapınıza geliyor! Koşu Ayakkabısı çeşitlerini online olarak satın alın!
Altınıza yaşadığınız yer sıcaksa bej sarı arası bir keten pantolon ve ayakkabı ile aynı renk keten bir gömlek.
Keten havası yoksa lacivert siyah arası bir pantalon (kumaş olmak zorunda değil hatta olmasın bence chino daha uygun) üstüne de tam beyaz olmayan daha çok fildişine kaçacak bir gömlek. Gömleği lütfen içine verilecek model al ve içine ver.
Attığın jordanlar benim görüşüme göre varoş kokuyorlar. Normal hayatımda bile şahsen giymem. Mezuniyette asla giymem.
Boyunuz kısa olduğu için kalın taban giyeyim diyorsanız ucu yuvarlak olan topuklu klasik ayakkabı bakın veya chuck 70 bakabilirsiniz.
Yani tarzınıza bağlı dediğim gibi. Ante düz spor ayakkabı. Diğeri daha klasik. Liseden mezun oluyorsunuz sanırsam üniversitede giymek için bence chuck 70 daha güzel. Zaten spor ayakkabınız vardır bir tane de daha klasiğiniz olsun.