Ayakkabı önerisi

Kanka mezuniyette siyah takım beyaz gömlek giyeceksen Nike dunk panda çok iyi gider bence hatta gidiyor ben takımımı ayağımda panda varken denedim çok hoş durdu orj pahalı çakma falan düşünebilirsin.

Yok takım elbise değil de gömlek pantolon şeklinde ama alta Nike Jordan 1 hıgh var çakma 1K alsam sıkıntı mı acaba?

Ithal imitasyon urunler.
Alınmaz demi hocam?

Yok takım elbise değil de gömlek pantolon şeklinde ama alta Nike Jordan 1 hıgh var çakma 1K alsam sıkıntı mı acaba?

Alınmaz demi hocam?
kanka ithal diye 1küsür para verme bence hiç ithal almadım ama pazarda mallarının kaliteli olduğunu düşündüğüm mağazadan bazen çakma ayakkabı alıyorum topta oynuyorum onlarla yıkamıyorum silmiyorum acımıyorum ayakkabıya ama sağlam

Kanka ithal diye 1küsur para verme bence hiç ithal almadım ama pazarda mallarının kaliteli olduğunu düşündüğüm mağazadan bazen çakma ayakkabı alıyorum topta oynuyorum onlarla yıkamıyorum silmiyorum acımıyorum ayakkabıya ama sağlam

Kanka bu model pazarda yok bu güzel bir model 42 Nike oluyor bana da bunda olur mu?

Vans al bence. Blazer da çok iyi fiyataymış bu arada bir sorguladım yeşilini alıp çeşit diye koymayı ancak daha geçen ay chuck 70 High'lara 2400 lira gömülünce buna 2 lira verilir mi bilemedim.

Önereceğiniz model? Ben biraz kaba tabanlı seviyorum ama

Son düzenleme:
Önereceğiniz model? Ben biraz kaba tabanlı seviyorum ama

Attığınız model pek gömlek pantolona gitmez bence. Giyilir ancak yerinizde olsam daha klasik bir şey alırdım.

Altınıza yaşadığınız yer sıcaksa bej sarı arası bir keten pantolon ve ayakkabı ile aynı renk keten bir gömlek.
Keten havası yoksa lacivert siyah arası bir pantalon (kumaş olmak zorunda değil hatta olmasın bence chino daha uygun) üstüne de tam beyaz olmayan daha çok fildişine kaçacak bir gömlek. Gömleği lütfen içine verilecek model al ve içine ver.

Attığın jordanlar benim görüşüme göre varoş kokuyorlar. Normal hayatımda bile şahsen giymem. Mezuniyette asla giymem.

Boyunuz kısa olduğu için kalın taban giyeyim diyorsanız ucu yuvarlak olan topuklu klasik ayakkabı bakın veya chuck 70 bakabilirsiniz.

İptal edip alayım mı daha mı iyi ücretine göre?
Yani tarzınıza bağlı dediğim gibi. Ante düz spor ayakkabı. Diğeri daha klasik. Liseden mezun oluyorsunuz sanırsam üniversitede giymek için bence chuck 70 daha güzel. Zaten spor ayakkabınız vardır bir tane de daha klasiğiniz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı