Sneakerslife dan almanızı tavsiye ederimDripmamba'dan Air Force almayı düşünüyorum. Daha iyi satan yer var mıdır? Ve evet çakma alacağım çünkü param sınırlı.
Ordan daha önce travis dunk almıştım, ama af1 fiyatları baya düşük gibi, kaliteli midir?Sneakerslife dan almanızı tavsiye ederim
Bende önceden air jordan l low travis scott almıştım 8 ay önce hâlâ kullanıyorum temiz bakarsanız iyi şekilde kullanırsınızOrdan daha önce travis dunk almıştım, ama af1 fiyatları baya düşük gibi, kaliteli midir?
Sağolun hocam, sneakerslifetr değil mi?Bende önceden air jordan l low travis scott almıştım 8 ay önce hâlâ kullanıyorum temiz bakarsanız iyi şekilde kullanırsınız
evet 568 bin takipçisi olanSağolun hocam, sneakerslifetr değil mi?
Aldım hocam, umarım iyi gelir.Evet
evet 568 bin takipçisi olan![]()
Gelir gelir merak etmeyin ama tabiki bi orjinal seviyesinde değil maalesef lakin A kalite o yüzden içiniz rahat olsun temiz kullanın yeterli hayırlı olsun şimdidenAldım hocam, umarım iyi gelir.
Air force zaten, orijinal olmasa bile sıkıntı olcağını sanmıyorum. 3 yıl önce pazardan aldığım 800 liralık af bile iyi dayandı şu ana kadar.Gelir gelir merak etmeyin ama tabiki bi orjinal seviyesinde değil maalesef lakin A kalite o yüzden içiniz rahat olsun temiz kullanın yeterli hayırlı olsun şimdiden
Air Force zaten, orijinal olmasa bile sıkıntı olacağını sanmıyorum. 3 yıl önce pazardan aldığım 800 liralık af bile iyi dayandı şu ana kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.