AhmetBirkan
Hectopat
Merhaba, tabanlık almak istiyorum. Sizin kullandığınız spor ayakkabı ile uyumlu bir model varsa önerirseniz sevinirim. (70 - 85 kilo arasındayım. 1.84 boyum var.)
Botum için Deichmann'daki hazneli tabanlardan almıştım. Gerçekten botla yürüdüğünü çok az hissediyorsun. Spor ayakkabı olarak ise Adidas 8K F36889 kullanıyorum. Kendi tabanı biraz serttir. Yastıklama taban olan Puma Escaper Mesh'in tabanını ona taktım. Gerçekten yumuşacık oldu.Merhaba, tabanlık almak istiyorum. Sizin kullandığınız spor ayakkabı ile uyumlu bir model varsa önerirseniz sevinirim. (70 - 85 kilo arasındayım. 1.84 boyum var.)
Hocam spor ayakkabı için tam olarak ne kullandığınızı anlamadım. Link atar mısınız?Botum için Deichmann'daki hazneli tabanlardan almıştım. Gerçekten botla yürüdüğünü çok az hissediyorsun. Spor ayakkabı olarak ise Adidas 8K F36889 kullanıyorum. Kendi tabanı biraz serttir. Yastıklama taban olan Puma Escaper Mesh'in tabanını ona taktım. Gerçekten yumuşacık oldu.
Çok para vermenize de gerek yok. 20 TL'lik taban işinizi görecektir.
Spor ayakkabı için dediğim taban, eskiden kullandığım Puma'nın tabanı hocam. Ama botta kullandığım tabanla çok farkı yok. Ciddi anlamda yumuşak. 20 TL demişim ama zam gelmiş, 25 TL olarak düzeltiyorum.Hocam spor ayakkabı için tam olarak ne kullandığınızı anlamadım. Link atar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.