Ayakkabı taksitleri tek seferde ödenebilir mi?

394919

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2020
Mesajlar
5.576
Makaleler
1
Çözümler
12
Arkadaşlar vade farksız ayakkabı almıştım ve geçen ay ilk taksidini ödedim fakat ben param varken tamamını ödemek istiyorum.
İlla ayının yani ekstre zamanının gelmesini beklemem mi lazım yoksa tekte ödeyebilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Borç ödeme kısmı olur kartların, tutarı kendim belirlemek istiyorum dediğin zaman ödeyebilir ve erkenden kapatabilirsin ama faizli bir şekilde taksitlendirdiysen faizinde indirim olur mu onu bilmiyorum.
Edit: İş Bankası için dediğim kesin geçerli.
 
Borç ödeme kısmı olur kartların tutarı kendim belirlemek istiyorum dediğin zaman ödeyebilir ve erkenden kapatabilirsin ama faizli bir şekilde taksitlendirdiysen faizinde indirim olur mu onu bilmiyorum.
Edit: İş Bankası için dediğim kesin geçerli.
Tamam hocam saolun TL borç öde kısmı var bi uyarı tarzı bir şey verdi , ekstre borç tutarının üzerinde ödeme yapılmaktadır diye .
 
Tamam hocam sağ olun TL borç öde kısmı var bir uyarı tarzı bir şey verdi, ekstre borç tutarının üzerinde ödeme yapılmaktadır diye.

Ekstre her ay çıkar ondan daha fazlasını şimdiden ödediğini ifade ediyor olabilir bende bu tip bir uyarı vermedi hiç, isterseniz garantiye almak için diğer arkadaşın dediği gibi müşteri hizmetleriyle iletişime geçip emin olabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı