4 487321 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 316 Çözümler 2 29 Ocak 2022 #1 Ayarlardan geçtiğimizde kişisel dosyalarımız silinmiyor onu biliyorum, fakat sürücülerim silinir mi?
5 518815 Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 438 Çözümler 3 29 Ocak 2022 #2 Windows 10'dan upgrade yaparak geçmekten bahsediyorsan sürücü silinmiyor zaten ne var ne yok kendisi kuruyor. Artı 0 Eksi
Windows 10'dan upgrade yaparak geçmekten bahsediyorsan sürücü silinmiyor zaten ne var ne yok kendisi kuruyor.
Bon Apetito Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 818 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #3 Hayır silinmez zaten sana seçenek sunuyor Update'mi yoksa temiz kurulum'mu yapmak istiyorsun sende bu yüzden Update'i seçeceksin. Artı 0 Eksi
Hayır silinmez zaten sana seçenek sunuyor Update'mi yoksa temiz kurulum'mu yapmak istiyorsun sende bu yüzden Update'i seçeceksin.
ege kck Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acemi Yazılımcı 29 Ocak 2022 #4 487321 dedi: Ayarlardan geçtiğimizde kişisel dosyalarımız silinmiyor onu biliyorum, fakat sürücülerim silinir mi? Genişletmek için tıkla... ben geçtim bir şey olmuyor ama biraz buglar var ve fps düşüklüğü oluyor sistemin iyi ise geçebilirsin ben 500 fps alırken 230 lara düştü ben gelir gelmez geçtim buglardab dolayısıyla olabilir buglar düzeltildiyse geçmeni öneririm Artı 0 Eksi
487321 dedi: Ayarlardan geçtiğimizde kişisel dosyalarımız silinmiyor onu biliyorum, fakat sürücülerim silinir mi? Genişletmek için tıkla... ben geçtim bir şey olmuyor ama biraz buglar var ve fps düşüklüğü oluyor sistemin iyi ise geçebilirsin ben 500 fps alırken 230 lara düştü ben gelir gelmez geçtim buglardab dolayısıyla olabilir buglar düzeltildiyse geçmeni öneririm
Bon Apetito Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 818 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #5 Evet ilk başlarda Bug'lar ve optimizasyon sorunları bayağı fazlaydı ama şu anda düzeltildiğini düşünüyorum ve birçok kişi stabil olarak kullanıyor. Artı 0 Eksi
Evet ilk başlarda Bug'lar ve optimizasyon sorunları bayağı fazlaydı ama şu anda düzeltildiğini düşünüyorum ve birçok kişi stabil olarak kullanıyor.
ege kck Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acemi Yazılımcı 29 Ocak 2022 #6 Bon Apetito dedi: Evet ilk başlarda Bug'lar ve optimizasyon sorunları bayağı fazlaydı ama şu anda düzeltildiğini düşünüyorum ve birçok kişi stabil olarak kullanıyor. Genişletmek için tıkla... aynen windows 11 windows 10 dan daha hızlı ben yüklediğimde buglu olduğundan kötüydü ama sonra düzeltildi Artı 0 Eksi
Bon Apetito dedi: Evet ilk başlarda Bug'lar ve optimizasyon sorunları bayağı fazlaydı ama şu anda düzeltildiğini düşünüyorum ve birçok kişi stabil olarak kullanıyor. Genişletmek için tıkla... aynen windows 11 windows 10 dan daha hızlı ben yüklediğimde buglu olduğundan kötüydü ama sonra düzeltildi