Ayda kaç kitap okuyorsunuz?

Yine de baya hızlı okuyabiliyorsunuz bu bende hayranlık uyandırdı. Benim o kadar vaktim olmadığı için kıskandım biraz. :D

Ben genelde geceleri okuyorum. Ev ahalisi uyuyunca özellikle. Hele ertesi gün dersim geç saatte başlıyorsa veya yoksa alırım elime kitabı çayımı da demlerim oh mis :)

Ayda yaklaşık 500 sayfalık 2 şer kitap okurdum. Ancak son zamanlarda gerçekten eve geldiğim gibi uyuyorum, o yüzden yaklaşık 2 ya da 3 aydır hiç okumadım.

Doğruyu söylemek gerekirse ayda -ki eğer kitaplar ağır değilse ör. Anna Karenina, Ulysses vb. gibi- 2-4 arası değişiyor. Eğer örnek verdiğim gibi konu itibariyle ağır kitaplar okuyorsam ayda 1 kitap oluyor, hatta bazen o roman hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.

4-5 tane kitabi ayni anda okuyorum, zamana ve mental durumuma gore degisiyor. Kisa zamanda bitirdigim de oluyor, sundure sundure okudugum da oluyor. Zaten roman okumayi birakali cok oldu, genelde fikir kitaplari ve mesleki kitaplar okuyorum, onlari da hazmetmesi uzun zaman aliyor. Okuyup birakilacak seyler olmuyorlar genelde. Eger birileri bu kitap cok iyi oku derse ve kafama yatarsa kisa surede bitirdigim de oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı