ahmetsaka Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #1 Ekran kartım GeForce 710M. Ne yaptıysam yapayım; ekran kartı DDU ile sildim, en güncel sürümünü yükledim, ona rağmen düzelmiyor. Üstelik GeForce Experience'da açılmıyor. Masaüstüne sağ tıkladığımda da NVIDIA Denetim Masası çıkmıyor.
Ekran kartım GeForce 710M. Ne yaptıysam yapayım; ekran kartı DDU ile sildim, en güncel sürümünü yükledim, ona rağmen düzelmiyor. Üstelik GeForce Experience'da açılmıyor. Masaüstüne sağ tıkladığımda da NVIDIA Denetim Masası çıkmıyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 12 Aralık 2020 #2 Windows 10 64 Bit için sürücüyü buradan kurmayı deneyebilirsin. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Diğer işletim sistemleri için seçerek arayabilirsin. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr
Windows 10 64 Bit için sürücüyü buradan kurmayı deneyebilirsin. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Diğer işletim sistemleri için seçerek arayabilirsin. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr
ahmetsaka Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #3 Berkay Davas dedi: Windows 10 64 Bit için sürücüyü buradan kurmayı deneyebilirsin. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Diğer işletim sistemleri için seçerek arayabilirsin. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... Defalarca denedim fakat işe yaramıyor. Acaba donanımsal bir sorun mu var?
Berkay Davas dedi: Windows 10 64 Bit için sürücüyü buradan kurmayı deneyebilirsin. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Diğer işletim sistemleri için seçerek arayabilirsin. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... Defalarca denedim fakat işe yaramıyor. Acaba donanımsal bir sorun mu var?
emirhanjoker Femtopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #4 Acaba çözebildiniz mi? Bende de şu an aynı sorun var ve kafayı yemek üzereyim çünkü bulamıyorum çözümü. @ahmetsaka
Acaba çözebildiniz mi? Bende de şu an aynı sorun var ve kafayı yemek üzereyim çünkü bulamıyorum çözümü. @ahmetsaka