MehmetEmin34 Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 4 8 Mayıs 2020 #1 Nasıl oldu bilmiyorum ama böyle bir hata alıyorum. Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi. Bir türlü aygıt yöneticisi ve hizmetlere giremiyorum.
Nasıl oldu bilmiyorum ama böyle bir hata alıyorum. Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi. Bir türlü aygıt yöneticisi ve hizmetlere giremiyorum.
dogukandestan Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 13 8 Mayıs 2020 #3 Umarım işinize yarar Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi uyarısını kaldırıp sizin için belkide hayati öneme sahip Programı kurmak için şu adımları yapın. www.sordum.net https://www.wiknix.com/solved-this-app-has-been-blocked-for-your-protection/
Umarım işinize yarar Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi uyarısını kaldırıp sizin için belkide hayati öneme sahip Programı kurmak için şu adımları yapın. www.sordum.net https://www.wiknix.com/solved-this-app-has-been-blocked-for-your-protection/
ForeverSport Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 459 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #4 Temiz bir kurulum yapın.
Countless Skies Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1.390 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2020 #5 MehmetEmin34 dedi: Nasıl oldu bilmiyorum ama böyle bir hata alıyorum. Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi. Bir türlü aygıt yöneticisi ve hizmetlere giremiyorum. Eki Görüntüle 556818 Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Çözebilidiniz mi acaba? Ya da başka çözüm önerisi olan var mıdır?
MehmetEmin34 dedi: Nasıl oldu bilmiyorum ama böyle bir hata alıyorum. Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi. Bir türlü aygıt yöneticisi ve hizmetlere giremiyorum. Eki Görüntüle 556818 Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Çözebilidiniz mi acaba? Ya da başka çözüm önerisi olan var mıdır?
MehmetEmin34 Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 4 28 Mayıs 2020 #6 Format attım UEFI BIOS kurulumuyla çok çabuk sürdü ve hata gitti konu kapandı teşekkürler.
LynchTM Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 164 Çözümler 1 8 Kasım 2020 #7 "Görev yöneticisi > dosya > yeni görevi çalıştır > gözat" bunları yaptıktan sonra açmak istediğiniz dosyayı seçip "bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur" kutucuğunu işaretledikten sonra Tamam'a dokunursanız açılacaktır. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (106)_LI.jpg 26,7 KB · Görüntüleme: 69
"Görev yöneticisi > dosya > yeni görevi çalıştır > gözat" bunları yaptıktan sonra açmak istediğiniz dosyayı seçip "bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur" kutucuğunu işaretledikten sonra Tamam'a dokunursanız açılacaktır.