Çözüldü Aygıt Yöneticisi'nde Bluetooth yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Losquar

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Arkadaşlar, bügün bir PC topladım fakat aygıt yöneticisinde Bluetooth yok. Ne yapabilirim?

Çözüm
TUF GAMING B550M-PLUS ise Wi-Fi ve Bluetooth yok. TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) olması gerekiyor Wi-Fi ve Bluetooth için. ARMOURY CRATE uygulaması size sürücüleri söyleyecektir.

ARMOURY CRATE:

Wi-Fi sürücüsü:

Bluetooth sürücüsü:

Hazır sürücüleri yüklüyorken şuradan AUDIO, LAN, Chipset ve SATA sürücülerini de yükleyiniz.

Eğer anakartınız WI-FI modeli değilse buradakilerini yükleyiniz ki Bluetooth bağlantınız bu takdirde olmayacaktır.
Anakartınızda Bluetooth mevcut mu? Mevcutsa anakartınız nedir? Sürücüler yüklenmemiş olabilir.

TUF GAMING B550M-PLUS ise Wi-Fi ve Bluetooth yok. TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) olması gerekiyor Wi-Fi ve Bluetooth için. ARMOURY CRATE uygulaması size sürücüleri söyleyecektir.

ARMOURY CRATE:

Wi-Fi sürücüsü:

Bluetooth sürücüsü:

Hazır sürücüleri yüklüyorken şuradan AUDIO, LAN, Chipset ve SATA sürücülerini de yükleyiniz.

Eğer anakartınız WI-FI modeli değilse buradakilerini yükleyiniz ki Bluetooth bağlantınız bu takdirde olmayacaktır.

Çözüm
Wi-Fi sürümü değil. Peki Bluetooth özelliği olması için alabileceğim bir şey var mı?

Buradan herhangi bir şey alabilirsiniz:

@56153 HP 450 G2 kullanıyorum önceden aygıt sürücümde Bluetooth gözüküyordu sonra bir anda ses gitti aygıt sürücüsünde Bluetooth sarı bir ünlem vardı bende silip yüklerim diye sildim üstüne res attım sorun giderici denedim hiçbir şey olmadı ne olur yardım et.

@56153 HP 450 G2 kullanıyorum önceden aygıt sürücümde Bluetooth gözüküyordu sonra bir anda ses gitti aygıt sürücüsünde Bluetooth sarı bir ünlem vardı bende silip yüklerim diye sildim üstüne res attım sorun giderici denedim hiçbir şey olmadı ne olur yardım et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…