Aygıt yöneticisinde R5 5600G gözükmüyor

aldere4242

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Anakart
Gigabyte B550 Gaming V2
Merhaba ben AMD Ryzen 5 5600G ekran kartsız kullanıyordum ama ileride ekran kartı alacağımı hiç tahmin etmedim, ASUS ROG 1650 GTX Gaming aldım ama sadece aygıt yöneticisinde NVIDIA ekran kartı gözüküyori bunun sorunu nedendir? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
1727987590492.png

Merhaba ben AMD Ryzen 5 5600G ekran kartsız kullanıyordum ama ileride ekran kartı alacağımı hiç tahmin etmedim, ASUS ROG 1650 GTX Gaming aldım ama sadece aygıt yöneticisinde NVIDIA ekran kartı gözüküyori bunun sorunu nedendir? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 2322134
Görselde sıkıntı yok işlemcin amd, ekran kartın nvidia zaten dostum yani sorun yok kullanmaya devam et

Görselde sıkıntı yok işlemcin AMD, ekran kartın NVIDIA zaten dostum yani sorun yok kullanmaya devam et

Ha tamam ozman teşekkür ederim ya panel falan vardı da AMD'nin o gitmiş dedim sorun mu oldu acaba içim rahat oldu

Görselde sıkıntı yok işlemcin AMD, ekran kartın NVIDIA zaten dostum yani sorun yok kullanmaya devam et

Bir de hocam bu HMI girişi var anakartda takıyorum görüntü gelmiyor ama ekran kartında geliyor o neden oluyor hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı