Aygıt yöneticisindeki simgelerin anlamı nedir?

TestamenT50

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte GA-G31M-ES2L v2, Intel Core 2 Quad Q9550 3400 MHz (8.5 x 400), 4GB (2X2) 800 MHz DDR2, MSI R7 240 2Gb 128 bit, Realtek ALC883, 240GB SSD, Windows 10 LTSC 2019 x64
Meslek
Serbest
Windows 10 aygıt yönetisinde aygıtın yanında beliren harici karta benzeyen bu simgenin anlamı nedir arkadaşlar? Sürücünün güncel olmadığını mı gösteriyor?

asd.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Her bir simge yanındaki açıklamanın görseli. Bunun dışında herhangi bir anlamları yok.
Görüntü Bağdaştırıcı = Ekran Kartı
IDE Denetleyici = SATA dan önce çıkan teknoloji.
Depolama Denetleyicisi = Depolama Giriş/Çıkış eylemlerini yönetir.

Bunları biliyorum. Fark ettiyseniz resimde işaretlediğim simgelerin yanında diğerlerinden farklı olarak bi simge var ben bunu sormuştum. resme dikkatli bakarsanız demek istediğim şeyi anlayacaksınız.

O simge harici kart resmine benziyor.
Büyük ihtimalle harici oldukları için o resim vardır.

Cevabın için teşekkürler ama IDE denetleyicileri harici bi aygıt değil. Gerçekten bu sorunun cevabını bilen yok mu? Başka bir bilgisayarda bu simgeler yok google dan görsellere baktım.

Cevabın için teşekkürler ama IDE denetleyicileri harici bi aygıt değil. Gerçekten bu sorunun cevabını bilen yok mu? Başka bir bilgisayarda bu simgeler yok google dan görsellere baktım.
Arkadaş cevabını bulamamış sanırım aynı soruyu sormak istiyorum bilen var mıdır? Bu yeşil şeyler nedir?

Dosya Ekleri

• 123.PNG
    123.PNG
    5,6 KB · Görüntüleme: 110
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı