Çözüldü Aygıtlar ve yazıcılarda desktop sarı ünlem gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MehmetMustafa

Decapat
Daha fazla  
RAM
Gskill FlareX5 2x16GB Cl30 5600Mhz
SSD veya HDD modeli
Kingston Kc3000 1TB
Ekran kartı
İnno3D İchill X3 4070ti
Anakart
Asus Prime B650M-A Wifi
İşlemci
AMD Ryzen7 7700x
Arkadaşlar PC'ye format attım ve aşağıdaki gibi sorun var gösteriyor ne yapmam lazım.
Ekran kartı driver indirdim, işlemci chipset indirdim ama 1 tanesi indi diğerleri fail yazıyor logda ne yapayım? Altta ne olduğunu attım.

Dosya Ekleri

• AmdChipset.png
    AmdChipset.png
    12,5 KB · Görüntüleme: 53
  • SorunGidere basınca.png
    SorunGidere basınca.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 53
  • DesktopSorunu.png
    DesktopSorunu.png
    52,5 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam şimdi ayarladım Wireless kurmamışım bu oldu ama bu ilk baştaki chipset olayı nasıl yapabilirim fail olaylarını?
Hocam şimdi ayarladım Wireless kurmamışım bu oldu ama bu ilk baştaki chipset olayı nasıl yapabilirim fail olaylarını?

Çözüm

Benim hata da bu şekil mi fail olayı?

Hocam kaldırdım sonra C'den sildim 1 tane fail kaldı. Ne yapabilirim?

Aygıt Yöneticisi > Sistem aygıtları bölümünü genişletin, 2 tane GPIO Controller olacak, üsttekine çift tıklayın sürücü kısmından sürüm numarasına bakın, "3.0.0.0" ise güncellenmiş demektir.

Aygıt Yöneticisi > sistem aygıtları bölümünü genişletin, 2 tane gpıo Controller olacak, üsttekine çift tıklayın sürücü kısmından sürüm numarasına bakın, "3.0.0.0" ise güncellenmiş demektir.

Evet birisi 3.0.0.0 olmuş diğeri 2.2.0.130 buna basınca ardından çık deyince sistemi yeniden başlatın diyor.

Evet birisi 3.0.0.0 olmuş diğeri 2.2.0.130 buna basınca ardından çık deyince sistemi yeniden başlatın diyor.

Tamam, güncellenmiş hepsi. Sistemi bir kere yeniden başlattıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı