B Bekir Öztürk Ziyaretçi 11 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi bilgisayarımdaki kullanmadığım sabit diski biçimlendirirken ayırma birim boyutu seçmemi istedi resimdeki gibi. Ne yapmalıyım diski arşiv olarak kulllanacağım.
Arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi bilgisayarımdaki kullanmadığım sabit diski biçimlendirirken ayırma birim boyutu seçmemi istedi resimdeki gibi. Ne yapmalıyım diski arşiv olarak kulllanacağım.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2014 #2 Yönetilebilir en küçük disk alanıdır. Varsayılan olarak kalmasında fayda var.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 11 Nisan 2014 #3 Ben varsayılan arama boyutu kısmını seçip de biçimlendirdim sorun olur mu?
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 11 Nisan 2014 #4 Varsayılanda kalması idealdir. Ayrıca @Silinen üye bey mailinizi kontrol edermisiniz. Hala cevap alamadım.
Varsayılanda kalması idealdir. Ayrıca @Silinen üye bey mailinizi kontrol edermisiniz. Hala cevap alamadım.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2014 #5 Silinen üye dedi: Ben varsayılan arama boyutu kısmını seçip de biçimlendirdim sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Silinen üye dedi: Ben varsayılan arama boyutu kısmını seçip de biçimlendirdim sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.