Aylık 10 bin TL taksitli 125CC scooter önerisi

Psyduck17

Hectopat
Yer
Kanto Region
Daha fazla  
Selamlar.

Hazır fiyatlar uçmadan(daha ne kadar uçacaksa) 2. motor olarak 125CC bir scooter alma niyetindeyim. Taksitli ve sıfır km olacak. Bütçem aylık 10.000₺ olacak şekilde olabilir. Yani 100.000₺'lik bir motoru 12 taksit alınca aylık 8333₺ oluyor gibi düşünebiliriz.

Aklımda 2 model var. Aralarında aslında seçimimi de yaptım gibi ama yine de sizlere sorup bir fikir almak istedim.

İlk model SYM fiddle 4. aslında karar verdiğim model bu. Ödeme olarak beni yormayacak bir fiyatı var. Sorunsuz bir motor. Tek eksiği ABS olmaması ve ön tarafta cep yok. Artısı çanta demiriyle gelmesi.

İkinci model ise Hero dash 125. bunu da servisinin daha yaygın olması ve distiribitörünün daha ilgili olması için tercihlerim arasına ekledim. 5 yıl 50000km garanti veriyorlar. (tabii ki bakımlar aksatılmamak şartı ile, 90 günde bir ücretsiz bakım + km dolunca ücretli bakım şeklinde)

Sizlerin başka önerisi olur mu? Kredi kartına tek çekimde 70 bine kadar çıkarım. Kriterim Çinli olmaması ve sıfır km olması. (TVS jupiteri bulunduğum ilde servisi çok kötü olduğu için eledim. Yoksa o da listedeydi. Öneri yaparken TVS'yi boş verin.)

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı