Aylık 115 bin TL iyi para mıdır?

Bana sormuş olsan ben o parayı bir şekilde idare ederim. Çünkü kira derdim yok bekar bir insan olduğum için sadece kendi ihtiyaçlarımı karşılarım. Sadece fatura ödeme vs. Baktığın zaman günümüzde bu para çok büyük bir para değil maalesef.

Günümüzde büyük para deyince aklına aylık ne kadar para geliyor? Bir şekilde idare edermişsin edemezsen senin sorunun zaten aylik 110 bin liradan bahsediyoruz.

Günümüzde büyük para deyince aklına aylık ne kadar para geliyor? Bir şekilde idare eder mişsin edemezsen senin sorunun zaten aylik 110 bin liradan bahsediyoruz.

Gönül ister ki milyonlar kazanalım ama asgari ücretle çalışıyoruz maalesef.

Kira olmadan, borç olmadan, araban da varsa bu para iyi para mıdır?

Sene olacak 2025, aylık 400 bin liranın altında maaş alan mı var? Doğal gaz faturası zaten 45 bin lira hocam 115 bin TL haftalık olur anca.

Ülkenin yarısı zaten 40 bin veya altı maaşla geçiniyor, biz 90 binle çok rahat 4 kişi geçiniyoruz paramız da yetiyor artıyor, kendi maaşıyla, sonradan görme olmamış haliyle 115 bin TL alıp geçinemeyen birisi tüm parayı kumara basıyordur muhtemelen.

Tam net olmadıysa diye belirteyim, ilk paragrafta ironi yapıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…