Altın al yatırım yap.Lise 1'e gidiyorum, aylık 5000 TL yani haftada 1250TL harçlık alıyorum, sizce bu parayı nasıl kullanmalıyım?
Lise 1'e gidiyorum, aylık 5000 TL yani haftada 1250TL harçlık alıyorum, sizce bu parayı nasıl kullanmalıyım?
Teşekkür ederim,Ben haftalık 100TL alırdım hahaha.
Senin adına sevindim. Ben olsaydım kendime bir portföy yapardım. %40 altın %20 borsa %20 kripto %20 bireysel emeklilik gibi ayırırdım. ( tamamen örnek amaçlı )
Her ay gram altın alabilirsin.Teşekkür ederim,
Ya şimdi parayı nasıl kullanacağımı bilmiyorum hani borsa hesabı açtırmaz babam ki açsamda anlamam, kenara para atsam diyorum hani o da bir cacık etmez tamam eyvallah damlaya damlaya göl olurda o göl 1000 senede oluşur, full yemek abur cubur falan diyeceğim o da tam israf gibi geliyor, sigara alkol yok olsa onlara harcayacağım, kısaca bilgisizim herhalde devam edeceğim boş boş abur cubura vermeye.
İyi de bu bana önümüzdeki 2 yıl içerisinde bir katkı sağlamayacak ki, yani öyle düşünüyorum pek anlamam piyasadan.Her ay gram altın alabilirsin.
Altının battığı yok sürekli yükseliyor. Ekrem İmamoğlu tutuklandığındada yükseldi mesela bir şekilde yükseliyor altından batman imkansıza yakın bu ülkede.İyi de bu bana önümüzdeki 2 yıl içerisinde bir katkı sağlamayacak ki, yani öyle düşünüyorum pek anlamam piyasadan.
Teşekkür ederim,
Ya şimdi parayı nasıl kullanacağımı bilmiyorum hani borsa hesabı açtırmaz babam ki açsamda anlamam, kenara para atsam diyorum hani o da bir cacık etmez tamam eyvallah damlaya damlaya göl olurda o göl 1000 senede oluşur, full yemek abur cubur falan diyeceğim o da tam israf gibi geliyor, sigara alkol yok olsa onlara harcayacağım, kısaca bilgisizim herhalde devam edeceğim boş boş abur cubura vermeye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.