Aylık İnternet Upload ve Dowloand Kullanma Rekorunuz

SmmmOxo

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
MALİ MÜŞAVİR
Arkadaşlar aylık ortalama yada genel kullanım olarak en yüksek ulaştığınız down/upload değerlerini göre paylaşabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende superonline kullanıyorum yeni 4K HDR bir televizyon aldık netflix, youtube vs şeyler sabahtan akşama kadar açık 1.2 TB şuanda 23 günde tabi bilgisayar ve telefonlar buna dahil.

492Gb download 150gb uploadım var. Turknet Yapa 50mbit download 8mbit upload kullanıyorum.

Aylık İP TV ile beraber ortalama kullanımım 500-600 GB ama upload kullanımım çok az sayılır. Anca Torrent seed yaparsak o ay biraz yüksek oluyor. Fakat aylık 10 TB indirme yapan çılgınlarıda gördük. Sırf merakımdan bir ay 50 Mbps sadece indirmeye verip gece gündüz indirmeye açık bırakıcam, bakalım ne kadar kullanım yapılabilir diye. Yıllarca çektiğimiz AKK acısını görsünler.

Ben AKN kaldırılmadan önce TTnet 100Mbit fulllmlitsiz AKN'siz kullanıyorduk. 8,5 Terabayt download, 496 Gigabyta upload yaptığım zaman oldu. Şimdi limitsiz Turkcell Superonline kullanıyorum, şu anda 3,6 Terabayt download, 190 GB upload oldu.

Hocam çok merak ediyorum. 8.5 Terabayt ne indirebilirsiniz? Nereye depolayabilirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…