AreYouOkey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2019 #12 1.3 TB Download 160 GB Upload ISS turknet O download verileri genelde YouTube ve twitch kaynaklı . Gecen aralık ayı bu.
1.3 TB Download 160 GB Upload ISS turknet O download verileri genelde YouTube ve twitch kaynaklı . Gecen aralık ayı bu.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.042 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 24 Ocak 2019 #13 450 GB download, 6 GB upload. TurkNet kullanıyorum.
M mannavegr Decapat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 16 24 Ocak 2019 #14 3.3 tb indirme 255 gb upload (film ve oyun indirdim ) TurkNet kullanıyorum
S SmmmOxo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MALİ MÜŞAVİR 1 Şubat 2019 #15 İlk AKN'siz aya ait kullanımlarım...
R Regionella Megapat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 820 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #16 Kotaya nerden bakıyorsunuz ben göremiyorum.
S Shaycrom Decapat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Steam Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #17 200 gb upload 6 gb
Bedirhan Özçelik Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 768 Çözümler 8 Yer Würzburg, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #18 271 GB gördüm ( daha fazla da olabilir (%90) ama ben baktığım zamanlardaki en büyük değer 271 GB.
S SmmmOxo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MALİ MÜŞAVİR 1 Şubat 2019 #19 Regionella dedi: Kotaya nerden bakıyorsunuz ben göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Işık Hızında Fiber İnternet için Superonline’a Gel Turkcell Superonline evde internetle tanışmanın tam zamanı! Yüksek hızlı, taahhütsüz, kotasız ve daha birçok ev interneti kampanyası Superonline'da! www.superonline.net HESABIM > İNTERNET İŞLEMLERİ > DETAYLI KULLANIM SORGULAMA ÜST TARAFTA TARİHLERİ SEÇEREK BAKABİLİRSİNİZ..
Regionella dedi: Kotaya nerden bakıyorsunuz ben göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Işık Hızında Fiber İnternet için Superonline’a Gel Turkcell Superonline evde internetle tanışmanın tam zamanı! Yüksek hızlı, taahhütsüz, kotasız ve daha birçok ev interneti kampanyası Superonline'da! www.superonline.net HESABIM > İNTERNET İŞLEMLERİ > DETAYLI KULLANIM SORGULAMA ÜST TARAFTA TARİHLERİ SEÇEREK BAKABİLİRSİNİZ..
R Regionella Megapat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 820 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #20 SmmmOxo dedi: Işık Hızında Fiber İnternet için Superonline’a Gel Turkcell Superonline evde internetle tanışmanın tam zamanı! Yüksek hızlı, taahhütsüz, kotasız ve daha birçok ev interneti kampanyası Superonline'da! www.superonline.net HESABIM > İNTERNET İŞLEMLERİ > DETAYLI KULLANIM SORGULAMA ÜST TARAFTA TARİHLERİ SEÇEREK BAKABİLİRSİNİZ.. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom hocam. Online işlemlere giriyorum ama saatlik data kullanımları haricinde bir şey göremedim.
SmmmOxo dedi: Işık Hızında Fiber İnternet için Superonline’a Gel Turkcell Superonline evde internetle tanışmanın tam zamanı! Yüksek hızlı, taahhütsüz, kotasız ve daha birçok ev interneti kampanyası Superonline'da! www.superonline.net HESABIM > İNTERNET İŞLEMLERİ > DETAYLI KULLANIM SORGULAMA ÜST TARAFTA TARİHLERİ SEÇEREK BAKABİLİRSİNİZ.. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom hocam. Online işlemlere giriyorum ama saatlik data kullanımları haricinde bir şey göremedim.