Aynasını kıran motorcuyu ezen sürücü

Ömür boyu hapis alacağını sanmıyorum, ayağım gaza çarptı diyebilir kurtarabilir. Bence motorcu ve araba şöförü trafikten men edilmeli.
Ayağım gaza çarptı ne ya :D bundan daha komik bir açıklama görmedim hakim olsam direkt cezasını verirdim. Ömür boyu olmasa da hayatını karartacak kadar ceza alacak tahminimce sürücünün yaşı 35 civarı tutuklanma anında gördüğüm kadarıyla 15 20 yıl bile almış olsa hayatı bitti onun artık. Motorcu zaten ölmemek için hayat mücadelesi veriyor Allah yardımcısı olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir haber gördüm. Kendim böyle bir şey yapmam ama bu tür olayların artması motorcuların kendilerine çekidüzen vermesi açısından faydalı olabilir.

Neden böyle düşünüyorum?

Çünkü ülkede adalet olmadığı için artık herkes kendi cezasını kendisi kesiyor.

Sürücü gözaltına alınmış. Motorcu ağır yaralıymış.

EDİT: Taksici ve kamyoncu kesinlikle tımarhaneye yatırılmalı, bu davranışları normal değil.
Her ikisi suçlu, adamların ikisi birbirinden sorunlu bunlara her ikisine ders verilmeli.

Ayağım gaza çarptı ne ya :D bundan daha komik bir açıklama görmedim hakim olsam direkt cezasını verirdim. Ömür boyu olmasa da hayatını karartacak kadar ceza alacak tahminimce sürücünün yaşı 35 civarı tutuklanma anında gördüğüm kadarıyla 15 20 yıl bile almış olsa hayatı bitti onun artık. Motorcu zaten ölmemek için hayat mücadelesi veriyor Allah yardımcısı olsun.
Stres anında olabiliyor. Açıkçası iki deli bir araya gelip ikisi de bedelini ödemiş diye yorumladım. Zaten medeni ülkede olsak o şoför hukuksal açıdan hakkımı alırım der yoluna devam ederdi. Asıl sorun insanların yaptığı davranışların bedelini ödemeyeceklerini düşündükleri için böyleler.

@sadıkbos dikkatli bakarsanız nasıl saldırıyorlar görürsünüz. Aynısı onların başına gelse onlar da aynısı yaparlar. Adamlar kavga arayıp sinirini atacak ortam arıyorlar bence.

@Sleipnir olayın şokuyla refleksif bir tepki vermiş olabilirler, ancak onları 'tımarhaneye yatırılmalı' diye yaftalamak adil değil. Ayrıca, insanları tanımadan 'sadece kavga arıyorlar' diye genellemek de doğru değil. Ortada ciddi bir olay var ve herkes farklı tepkiler verebilir. Daha sağduyulu ve objektif değerlendirmek gerekmez mi?

@Sleipnir olayın şokuyla refleksif bir tepki vermiş olabilirler, ancak onları 'tımarhaneye yatırılmalı' diye yaftalamak adil değil. Ayrıca, insanları tanımadan 'sadece kavga arıyorlar' diye genellemek de doğru değil. Ortada ciddi bir olay var ve herkes farklı tepkiler verebilir. Daha sağduyulu ve objektif değerlendirmek gerekmez mi?

İlk müdahaleyi motorcu yapıyor.

@sadıkbos Bu saldırmak normal değil hocam, demek ki kendilerini kontrol edemiyorlar. İnsan olmanın en önemli kurallarından biri kendini kontrol etmektir. Hayvandan farksızca davranmamaktır. Belki genelleme yapmış olabilirim ama bu ülkede aşırı derece de sinirli ve deli olduğunu düşünmekte haklıyım.

Araştırmayı okuyabilirsiniz ki gerekte yok. Toplumu biraz inceleseniz anlarsınız. Dünyanın da en sinirli ikinci ülkesiyiz.
Açıkçası böyle bir ülkede normal bir birey bile kafayı yer. Bu ülkeyi hayatım boyunca sevmedim ve sevemeyeceğim de sanırım.

EDİT: Taksicinin deliler gibi neden saldırdığını bir kere daha inceleyince anladım adamın arabasına çarpmış.

Son düzenleme:
Evet belki ömür boyu hapis yatacak birisi de arkasında ömür boyu üzülecek bir aile bıraktı. Bu nasıl bir yorumdur can söz konusu burada kırılan ayna veya motor değil can var ortada ölme riski olan bir insan var. Kendini koy motorcunun yerine.
Arkasından üzülecek bir aile bırakmak istemiyorsa trafikte 15 saniyeliğine gördüğü birisinin aynasını kırmamalıydı.

Koydum, ben Türkiye gibi bir ülkede, kimsenin kimseye tahammülünün kalmadığı bir yerde bir anlık sinirle gidip başkasının malına zarar vermem. Bu bana bunu yapma hakkı vermez. En fazla küfür eder içimden, geçerdim. Eğer ki yaparsam öyle bir şey, doğuracağı sonuçları kabullenmişimdir. Bu çocuk da doğuracağı sonuçları göz önünde bulundurup yapmış.

Motorcunun açıklaması şu şekilde;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Anlattıklarına göre haklıyken haksız duruma düşmüş. Madem suçsuzsun al arabanın plakasını ver polise. Adamın aynasını kırarak neyi amaçlıyorsun?

Bir diğer habere göre ise otomobil sürücüsünün 8, motosikletlinin ise 2 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktığı söyleniyor. Anlayacağınız trafik psikopat sürücülerle dolu.

Haklı olsanız bile kimseyle tartışmayın arkadaşlar. He deyin geçin. Hiçbir şey canınızdan kıymetli değil.

@reptile Eğer dediği doğruysa incelenmeli, araç şoförü de bipolarmış denildiğine göre.

Hindistan ülkesine döndük. Motorcu sayısı günden güne artıyor. Sağ dönsen motor sola dönsen motor yaya yürürken bile arabalardan ziyade motorculardan korkuyorum gelip çarpmasın diye.

Geri
Yukarı