kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 768 Yer Arafta 8 Ocak 2021 #21 Bu millet olmayan şeylere inanmaya çok meyilli.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 8 Ocak 2021 #22 Cin derken Dobby gibi bir şeyden mi bahsediyorsun? Şekil olarak gözünde nasıl canlanıyor çok merak ettim şu an.
Cin derken Dobby gibi bir şeyden mi bahsediyorsun? Şekil olarak gözünde nasıl canlanıyor çok merak ettim şu an.
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #23 ElraeenK dedi: Merhaba, benim sorum olacaktı. Birazdan uyuyacağım ama aynayı ayağa kalkıp kapatmaya üşendim aynaya. Bakarak uyursam cin falan gelmez değil mi, yalan söylüyorlar? Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir kapatmadan uyumayın, uyuyorsanız büyük bir risk. Ama 99 kere herhangi bir duayı okursanız size musallat olamazlar. Neyse ünlemimizi koyalım yine de. (!)
ElraeenK dedi: Merhaba, benim sorum olacaktı. Birazdan uyuyacağım ama aynayı ayağa kalkıp kapatmaya üşendim aynaya. Bakarak uyursam cin falan gelmez değil mi, yalan söylüyorlar? Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir kapatmadan uyumayın, uyuyorsanız büyük bir risk. Ama 99 kere herhangi bir duayı okursanız size musallat olamazlar. Neyse ünlemimizi koyalım yine de. (!)
W Windows 110 Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 268 Yer İstanbul 8 Ocak 2021 #24 Hayır gelmez, bir korku filminde yaşamıyoruz.
basonur Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 374 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #25 osmankrcr72 dedi: Hocam olabilir kapatmadan uyumayın, uyuyorsanız büyük bir risk. Ama 99 kere herhangi bir duayı okursanız size musallat olamazlar. Genişletmek için tıkla...
osmankrcr72 dedi: Hocam olabilir kapatmadan uyumayın, uyuyorsanız büyük bir risk. Ama 99 kere herhangi bir duayı okursanız size musallat olamazlar. Genişletmek için tıkla...
byand Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 543 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #26 Konuyu yazıp birde açılmasını bekleyene kadar aynayı kaldırmış mışıl mışıl uyuyordun.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 8 Ocak 2021 #27 Jira dedi: Umarım yatağın çift kişiliktir ve 1 adet fazladan yastığın vardır. Bu gece yalnız geçmeyecek. Te Allahım ya, nasıl kafalar var, bunlar nasıl hayatta kalıyor anlamak güç. Genişletmek için tıkla... Batıl inanç ve hurafeler her daim var olacaktır çünkü insanlar...
Jira dedi: Umarım yatağın çift kişiliktir ve 1 adet fazladan yastığın vardır. Bu gece yalnız geçmeyecek. Te Allahım ya, nasıl kafalar var, bunlar nasıl hayatta kalıyor anlamak güç. Genişletmek için tıkla... Batıl inanç ve hurafeler her daim var olacaktır çünkü insanlar...
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.939 Çözümler 39 Yer Berlin 8 Ocak 2021 #28 ElraeenK dedi: Merhaba, benim sorum olacaktı. Birazdan uyuyacağım ama aynayı ayağa kalkıp kapatmaya üşendim aynaya. Bakarak uyursam cin falan gelmez değil mi, yalan söylüyorlar? Genişletmek için tıkla... Cin gelmez de korkabilirsin biraz bir anda uyanıp ayna karşında kendini görünce falan.
ElraeenK dedi: Merhaba, benim sorum olacaktı. Birazdan uyuyacağım ama aynayı ayağa kalkıp kapatmaya üşendim aynaya. Bakarak uyursam cin falan gelmez değil mi, yalan söylüyorlar? Genişletmek için tıkla... Cin gelmez de korkabilirsin biraz bir anda uyanıp ayna karşında kendini görünce falan.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Ocak 2021 #29 Buraya konu açmak yerine keşke aynayı kapatsaydın.
ElraeenK Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #30 WaIter White dedi: Buraya konu açmak yerine keşke aynayı kapatsaydın. Genişletmek için tıkla... Kanka zaten sola çeksem yüzume sağa. çeksem yüzüme geliyor yani hep duvar kenarına bakıp damı uyucam.
WaIter White dedi: Buraya konu açmak yerine keşke aynayı kapatsaydın. Genişletmek için tıkla... Kanka zaten sola çeksem yüzume sağa. çeksem yüzüme geliyor yani hep duvar kenarına bakıp damı uyucam.