Aynı anda birden çok tuşa basamıyorum

• Konuyu başlatan Ghop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 11.816

Ghop

Decapat
Arkadaşlar yeni bir gaming klavye aldım ama eski klavyemle aynı sorun yaşıyorum. E veya Q'ya basınca sadece sadece 1 yön tuşuna basabiliyorum (Ctrl, Space ve C dahil). R6, PUBG gibi oyunlarda da aynı sorun var ama CS:GO'da 4 tuşa birden basabiliyorum. Ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz? Kafam cidden çok karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye marka ve modeli nedir?
Klavyede Anti Ghosting özelliği yoksa, Aynı anda tuşlara bastığında algılamayacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım klavye konusun da bilgisizliğim yüzünden kötü bir klavye aldım.inca ikg-446 bir bilgisayar mağazasından almıştım ismini vermek istemiyorum. Konustugum adam bana "Gayet rahat oyun oynayabilirsin" demişti. Klavyeyi değiştirirsem hiper olympos z5 almayı düşünüyorum. Almalımıyım?

Son düzenleme:
Sanırım klavye konusun da bilgisizliğim yüzünden kötü bir klavye aldım.inca ikg-446 bir bilgisayar mağazasından almıştım ismini vermek istemiyorum. Konustugum adam bana "Gayet rahat oyun oynayabilirsin" demişti. Klavyeyi değiştirirsem hiper olympos z5 almayı düşünüyorum. Almalımıyım?
Bütçeniz nedir ? Öyle dandik markalar almayın.

Yaklasık 100-150₺ arası bir rakam oyuncu koltugu alacağım.
Gençler eski klavyemi iade edip yeni bir klavye aldım. Rampage KB-R74 şuanlık çok iyi gidiyor. Hem dediğiniz gibi"Anti-Ghosting" olmasına dikkat ettim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı