Aynı anda orijinal ve korsan GTA 5 kurulur mu?

Xpectra

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben GTA V'te Mod kullanmak istiyorum ama sıkıntı olmaması için bir tane de korsan kopya kurmak istiyorum. Bu mümkün mü? Orijinal Steam üzerinde GTA V'im var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyalarını taşısanız bile kayıt dosyaları sorun çıkarır diye düşünüyorum. İnternette de birşey bulamadım maalesef.

Biliyorum fakat trainer falan varken Online a girersem ban yerim diye düşünüyorum.

Korsanını tamamen ayrı bir klasöre kur birşey olmaz. Bende iki şekilde de yüklü duruyor ikisi de sorunsuz açılıyordu, hiç online oynamıyordum gerçi ama orjinal oyunundan oynadığın sürece birşey olacağını sanmıyorum.

Rockstar Games yaptığı açıklamada Take-Two'nun single player modlarını hedef almadığını, ancak OpenIV denilen programın Online'a da zarar verdiğini söyledi. Yani Single'da içiniz rahat bir şekilde mod kurup oynayabilirsiniz. Büyük geri adım attılar. Bu kadar olumsuz bir tepki almasalardı bu açıklamayı yapmazlardı bence.

Öncelikle kurabilirsiniz, ben yapmıştım. Aynı disk olsun olmasın fark etmez. GTA V Offline trainer'lar yani "Native Trainer" Online'da inaktif kalır. Hatta çoğu modu Online'da kullanamazsınız ve bu size sıkıntı çıkartmaz. Ben GTA V'in arabalarını sevmediğim için araç yaması kurarak Online'da takılıyorum, sıkıntı çıkmayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…