M Melih GÜN Kilopat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 80 Makaleler 1 24 Haziran 2022 #1 Aynı bilgisayara 2 gamepad bağlayarak FIFA 22 Ultimate Team oynanır mı?
murat_boy93 Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 1.224 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 24 Haziran 2022 #2 Yan yana diye seçenek var zaten dostluk maçlarında. Ama birlikte division rivals oynamak istiyorsan 2 hesap gerekli diye biliyorum.
Yan yana diye seçenek var zaten dostluk maçlarında. Ama birlikte division rivals oynamak istiyorsan 2 hesap gerekli diye biliyorum.
M Melih GÜN Kilopat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 80 Makaleler 1 24 Haziran 2022 #3 murat_boy93 dedi: Yan yana diye seçenek var zaten dostluk maçlarında. Ama birlikte division rivals oynamak istiyorsan 2 hesap gerekli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yan yana seçeneğinde başka Online oyunculara karşı oynayabilir miyim? Son düzenleme: 24 Haziran 2022
murat_boy93 dedi: Yan yana diye seçenek var zaten dostluk maçlarında. Ama birlikte division rivals oynamak istiyorsan 2 hesap gerekli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yan yana seçeneğinde başka Online oyunculara karşı oynayabilir miyim?
murat_boy93 Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 1.224 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 24 Haziran 2022 #4 Melih GÜN dedi: Yan yana seçeneğinde başka Online oyunculara karşı oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. Online maçlar için %90 emin olarak söylüyorum 2 hesap gerekli.
Melih GÜN dedi: Yan yana seçeneğinde başka Online oyunculara karşı oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. Online maçlar için %90 emin olarak söylüyorum 2 hesap gerekli.