Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 30 Ocak 2020 #1 Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim?
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.774 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #2 Jak çoğaltıcı alarak Arama - ugreen 3 5mm aux stereo kulaklik coklayici kablo www.teknostore.com Artı 0 Eksi
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #3 Tabii ki kulaklık çıkışını çoğaltabilirsiniz. En Ucuz ve Kaliteli Bilgisayar Kablo Ürünleri - Hepsiburada Bilgisayar kablo ürünleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz bilgisayar kablosu ayağına gelsin. www.hepsiburada.com Artı 0 Eksi
Tabii ki kulaklık çıkışını çoğaltabilirsiniz. En Ucuz ve Kaliteli Bilgisayar Kablo Ürünleri - Hepsiburada Bilgisayar kablo ürünleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz bilgisayar kablosu ayağına gelsin. www.hepsiburada.com
KS KS Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 30 Ocak 2020 #4 Pwieh dedi: Jak çoğaltıcı alarak Arama - ugreen 3 5mm aux stereo kulaklik coklayici kablo www.teknostore.com Genişletmek için tıkla... MayCrasH dedi: Tabii ki kulaklık çıkışını çoğaltabilirsiniz. En Ucuz ve Kaliteli Bilgisayar Kablo Ürünleri - Hepsiburada Bilgisayar kablo ürünleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz bilgisayar kablosu ayağına gelsin. www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Peki bunu yazılımla yapamaz mıyım? 2 giriş de çalışıyor. Artı 0 Eksi
Pwieh dedi: Jak çoğaltıcı alarak Arama - ugreen 3 5mm aux stereo kulaklik coklayici kablo www.teknostore.com Genişletmek için tıkla... MayCrasH dedi: Tabii ki kulaklık çıkışını çoğaltabilirsiniz. En Ucuz ve Kaliteli Bilgisayar Kablo Ürünleri - Hepsiburada Bilgisayar kablo ürünleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz bilgisayar kablosu ayağına gelsin. www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Peki bunu yazılımla yapamaz mıyım? 2 giriş de çalışıyor.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #5 Lejax dedi: Peki bunu yazılımla yapamaz mıyım? 2 giriş de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce görmedim duymadım böyle bir şey Artı 0 Eksi
Lejax dedi: Peki bunu yazılımla yapamaz mıyım? 2 giriş de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce görmedim duymadım böyle bir şey
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.774 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #6 Bir tanesi kulaklık bir tanesi mikrofon girişi. İki tane kulaklık girişi varsa yapabilirsiniz Artı 0 Eksi
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #7 Bende 1 USB girişli hoparlor Birde 3.5 mm kulaklık vardı ikisini aynı anda takınca sadece hoparlor çalışıyordu. Artı 0 Eksi
Bende 1 USB girişli hoparlor Birde 3.5 mm kulaklık vardı ikisini aynı anda takınca sadece hoparlor çalışıyordu.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 30 Ocak 2020 #8 İki tane ses çıkışı soketi varsa tek yapmanız gereken Windows 98 yüklemek (yani olmaz diyebiliriz) ama yoksa Jak çoğaltıcı almanız gerekli. Artı 0 Eksi
İki tane ses çıkışı soketi varsa tek yapmanız gereken Windows 98 yüklemek (yani olmaz diyebiliriz) ama yoksa Jak çoğaltıcı almanız gerekli.
A Abdullah Solmaz Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #9 Tek jack girisi varsa eger cogaltici alabilirsin. Ama cift jack ise anakart yazilimi uzerinden ses jacklarina yapmasi gereken gorevi atayabilirsin. Artı 0 Eksi
Tek jack girisi varsa eger cogaltici alabilirsin. Ama cift jack ise anakart yazilimi uzerinden ses jacklarina yapmasi gereken gorevi atayabilirsin.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 30 Ocak 2020 #10 Lejax dedi: Peki bunu yazılımla yapamaz mıyım? 2 giriş de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yapılabilir. Realtek Ses ayarlarından mikrofon portunun üzerine sağ tık yapıp kulaklık çıkışı olarak kullan gibi bir seçeceği seçip. Her iki porttan da ses çıkışı alabilirsiniz. Kendim iki kişi film izlerken 2 tane kulaklığı bu şekilde bağlıyorum. Artı 0 Eksi
Lejax dedi: Peki bunu yazılımla yapamaz mıyım? 2 giriş de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yapılabilir. Realtek Ses ayarlarından mikrofon portunun üzerine sağ tık yapıp kulaklık çıkışı olarak kullan gibi bir seçeceği seçip. Her iki porttan da ses çıkışı alabilirsiniz. Kendim iki kişi film izlerken 2 tane kulaklığı bu şekilde bağlıyorum.