Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 30 Ocak 2020 #1 Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim?
KS KS Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 30 Ocak 2020 #11 The Anorak dedi: Yapılabilir. Realtek Ses ayarlarından mikrofon portunun üzerine sağ tık yapıp kulaklık çıkışı olarak kullan gibi bir seçeceği seçip. Her iki porttan da ses çıkışı alabilirsiniz. Kendim iki kişi film izlerken 2 tane kulaklığı bu şekilde bağlıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de bunun için kullanmak istiyordum. Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
The Anorak dedi: Yapılabilir. Realtek Ses ayarlarından mikrofon portunun üzerine sağ tık yapıp kulaklık çıkışı olarak kullan gibi bir seçeceği seçip. Her iki porttan da ses çıkışı alabilirsiniz. Kendim iki kişi film izlerken 2 tane kulaklığı bu şekilde bağlıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de bunun için kullanmak istiyordum. Çok teşekkür ederim.
kiwaa13 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ağustos 2022 #12 Benim bir tane kulaklığım Bluetooth ile diğeri de USB girişi ile bağlanıyor. İkisinden de aynı sesi alabilir miyim? Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Benim bir tane kulaklığım Bluetooth ile diğeri de USB girişi ile bağlanıyor. İkisinden de aynı sesi alabilir miyim? Teşekkürler.