Aynı ekran kartı modelinin markalar arasındaki performans farkı

Amiralll

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar NVIDIA GeForce GT710 alacağım. Markası farklı olursa FPS değelerinde ne kadar değişme olur?
Örneğin aşağıya iki adet link bırakıyorum, ikisi de GT710 ama biri MSI biri INNO3D. FPS değişikliği olur mu?

Bu arada CS:GO oynayacağım güncel bir YT videosunda 720P'de GT710 60 üstü FPS alıyor benim için ideal bir değer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Amiralll %100 aynı FPS değerlerini alırsınız diyemem. Sizin ve videoyu paylaşan arkadaşın diğer donanım özellikleri muhtemelen farklıdır. İşlemciniz darboğaz yapmazsa ( GT 710 zaten güçsüz bir kart zannetmiyorum) en fazla 5-10 FPS fark oynar. Karar sizin. Ben olsam GT 710 kesinlikle almazdım. İkinci el GTX 750 ti falan alın kafanız rahat olsun.

E5450 GTX 750 Ti 4 GB DDR2 800MHz RAM ile 150 FPS (1280x960 çözünürlük) oynuyorum takılma donma yok 750 Ti hala gideri var. R6'da oynuyorum 60 FPS bana yetiyor. Kısacası benim yaptığım gibi Aliexpress'ten bir 750 Ti sipariş vermenizi tavsiye ediyorum.

CPU nuz nedir acaba? Ona göre hangi kartı almanızda yardımcı olalım GTX750 Ti, GT710 bütçesine alınacaksa ancak 1GB alabilirsiniz.

Ama o adamın işlemcisi çok iyi

Kesinlikle RX 560 alın 710 gibi kartlara boşuna para vermeyin

Kardeşim bütçen ne ? Ona göre yardımcı olalım. 2.el çok daha performanslı bir kart bulabilirsin.
Bu arada işlemcini söyler misin ?
GT 710'un fiyatına baktım da sıfırı 300-350 TL arasında değişiyor. Bu kartı almak paranı çöpe atmak gibi birşey olur senin için.

Son düzenleme:
Elimde bu ekran kartı var düşünür müsünüz?

Şu an kullandığım ekran kartı benimde. Ama bence orta derece bir ekran kartı, csgoda pubg lite da gta5de gayet iyi fps alıyorum ama overclocklu bir işe yarıyor overclocksuz bir işe yaramıyor bu fiyata gayet iyi.

GT710 inanılmaz düşük bir kart paranızı çöpe atmayın. Piyasa değeri 50TL bile etmez. Ayrıca CS GO'da 60 FPS alıyor diye almak hata olur. Böyle sülük kartlarda molotof atınca FPS düşüyor çünkü. Eskiden benzer güçte bir kartım vardı, yeni sisteme alana kadar oyuna ara vermek zorunda kalmıştım. Kesinlike RX 550 560 en kötü 2.el GT 1030 alın. Ayrıca işlemci düşükse yine FPS sorunu yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…